Ετοιμάζονται για αποκάλυψη τα νέα ποδήλατα του Valentino Rossi...

Έρχονται τα ηλεκτρικά ποδήλατα του Valentino Rossi

Από τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες στα ποδήλατα! Έτοιμα για αποκάλυψη είναι, σύμφωνα με τον Ιταλικό τύπο, τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα με το βαρύ όνομα του «VR46». Εσείς θα κυκλοφορούσατε με κάτι τέτοιο;

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Valentino Rossi δεν έχει τελειωμό. Αυτή την φορά, το νέο πόνημα του Ιταλού superstar των αγώνων, έχει να κάνει με το ποδήλατο, την λύση προσωπικής μετακίνησης που αναδύθηκε ξανά και ειδικά εν μέσω lockdown σε όλο τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, η φίρμα «VR46», η οποία κοσμεί τα επίσημα ρούχα και το merchandise του Valentino Rossi, θα δώσει το όνομα της και σε δύο νέα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι τώρα, τα δύο μοντέλα θα διακρίνονται ως εξής: Το Premium, που θα φέρει περιφερειακά κορυφής και την έκδοση Limited, που θα γίνει διαθέσιμη σε 46 κομμάτια, με τμήματα carbon και ασύρματο κιβώτιο ταχυτήτων, τα οποία θα συνοδεύονται και από πιστοποιητικό αυθεντικότητας υπογεγραμμένο από τον Valentino Rossi.
 
Το Project αποτελεί συνεργασία της VR46 και της MT Distribution, η οποία έχει συνεργαστεί και με άλλες μεγάλες μάρκες του χώρου της μοτοσυκλέτας. Η MT Distribution έχει αναλάβει μεταξύ άλλων, και την ανάπτυξη του πλαισίου στα νέα ποδήλατα.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα ποδήλατα δεν έχουν δημοσιευθεί, όμως έχει γίνει γνωστό πως τα μοντέλα θα έχουν εμπρόσθιο τροχό 29 ιντσών και οπίσθιο 27,5 ιντσών, αποτελώντας αυτά που λέγονται και ως «mullet bikes». Τα ελαστικά θα είναι Pirelli Scorpion E-MTB,  ενώ μέσω της λύσης flip-chip η γεωμετρία των μοντέλων θα αλλάζει εύκολα και γρήγορα, για τις διαφορετικές συν θήκες χρήσης τους.
 
Η ανάρτηση θα αποτελείται από ένα πιρούνι διαδρομής 160 χιλιοστών και ένα αμορτισέρ 205/67,5. Η μπαταρία θα βρίσκεται στο κέντρο του πλαισίου, ενώ το σύστημα ηλεκτροκίνησης θα είναι της Bosch. Έχει ανακοινωθεί ότι τα δύο ποδήλατα θα παρουσιαστούν στα πλαίσια της EICMA, οπότε μείνετε συν τονισμένοι για περισσότερα…
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »