Playlife

    Playlife

    Η Playlife ιδρύθηκε το 1999 και από τότε κατασκευάζει χειρολαβές. Η εξειδίκευσή της και οι ειδικές τεχνικές καλουπώματος και έκχυσης καουτσούκ έχουν οδηγήσει στο να είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του είδους.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »




    Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους αναβάτες τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά στην καλύτερη δυνατή τιμή.  Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί καταλήγουν σε χειρολαβές που είναι  στιβαρές και ταυτόχρονα δίνουν μαλακή αίσθηση προσφέροντας κορυφαία αίσθηση και έλεγχο της μοτοσυκλέτας.   
     
    Δείτε εδώ όλη τη γκάμα χειρολαβών της Playlife που διαθέτει η ΠΕΡΚΟ Α.Ε.

    Τα γκρίπ της Playlife είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας μείγμα που περιέχει μεταξύ άλλων και λευκό καουτσούκ. Το συγκεκριμένο συστατικό τους δίνει ανώτερες αντικραδασμικές ιδιότητες και είναι στοιχείο που απουσιάζει ακόμα από χειρολαβές με μεγαλύτερο κόστος.



    Έχουν μικρό βάρος και μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία, την τριβή και το νερό. Είναι διαθέσιµα σε μεγάλη ποικιλία από υφές, σχέδια και χρώµατα για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας γούστο. Η τοποθέτησή του γίνεται εύκολα και είναι συμβατά με όλους του τύπους μοτοσυκλετών.