Εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη μοτοσυκλέτα και το scooter σου

Όταν θέλεις το καλύτερο, επιλέγεις τους καλύτερους. Γι`αυτό πας Motorrad Βιταλιώτης.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Motorrad Βιταλιώτης είναι επίσημος αντιπρόσωπος και των εταιρειών Honda, SYM, Modenas και Daytona και πολλά χρόνια τώρα βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των αναβατών και όχι άδικα. Όταν έρθει η ώρα της επισκευής θέλεις να αναλάβουν τη μοτοσυκλέτα ή το scooter σου απολύτως εξειδικευμένοι τεχνικοί που γνωρίζουν σε βάθος όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά συστήματα του δικύκλου και μπορούν να δώσουν αποτελεσματικές λύσεις στον ελάχιστο δυνατό χρόνο και με τη μικρότερη δυνατή επέμβαση. Σε κάθε εργασία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά, αφού είναι τα μόνο μου μπορούν να εγγυηθούν την αξιοπιστία, την καλή λειτουργία και τη μακροζωία της μοτοσυκλέτας.

Στα καταστήματα της εταιρείας σε περιμένουν άνθρωποι που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εσένα και μέσα σε ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον μπορείς να συζητήσεις μαζί τους προκειμένου να βρεθεί η πιο κατάλληλη λύση. Μέσα από την πολύχρονη παρουσία στον χώρο της μοτοσυκλέτας, η Motorrad Βιταλιώτης καταφέρνει σήμερα να συνδυάζει ιδανικά τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με τις προσιτές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση. Και μην ξεχνάς ότι η εταιρεία διαθέτει μεγάλη γκάμα από γνήσια ετοιμοπαράδοτα ανταλλακτικά καθώς και μεγάλη ποικιλία από επώνυμα αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα.

H Motorrad Βιταλιώτης συνεχίζει να εξυπηρετεί κανονικά και προκειμένου να μεταβείς σε ένα κατάστημα πρέπει πρώτα να συμπληρώσεις τη Βεβαίωση Μετακίνησης τύπου Β επιλέγοντας το Β2 (Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους). Εναλλακτικά, μπορείς να στείλεις SMS στο 13033 της μορφής X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας, όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 2.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 244, Περιστέρι
τηλ.: 210.5741021 / 210.5768083
www.motorrad.com.gr

Διαβάστε ακόμα: