To Ducati PRO-I-EVO

To Ducati PRO-I-EVO

To Ducati PRO-I-EVO

To Ducati PRO-I-EVO

Ducati PRO-I-EVO: Το νέο ηλεκτρικό πατίνι

Παρουσιάστηκε και επίσημα το νέο ηλεκτρικό πατίνι της Ducati σε συνεργασία με την MT Distribution και την Italdesign, προτείνοντας έναν νέο τρόπο μετακίνησης στην σύγχρονη πραγματικότητα. Δείτε περισσότερα…

Η Ducati αποκάλυψε επίσημα το νέο PRO-I-EVO, το νέο ηλεκτρικό scooter-πατίνι που αναπτύχθηκε υπό την άδεια της MT Distribution και σε συνεργασία με την Italdesign. To μοντέλο σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας γενιάς ηλεκτροκίνητων «συνδεδεμένων» οχημάτων της σειράς e-Mobility της Ducati.
 
Το PRO-I EVO εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρα 350 Watt, για καλύτερες εκκινήσεις από στάση και βελτιωμένη ικανότητα αναρρίχησης σε ανωφέρειες. Η τροφοδοσία του μοτέρ γίνεται από μια μπαταρία χωρητικότητας 280Wh. To scooter φέρει πλήρη φωτισμό LED.
 
Το scooter είναι αναδιπλούμενο για εύκολη μεταφορά, ενώ το σύστημα κλειδώματος έχει αυξημένη αντοχή στις δονήσεις. Παράλληλα, το μοντέλο φέρνει στον εξοπλισμό του το νέο σύστημα διασύνδεσης με χρήση κινητού τηλεφώνου και ειδικής εφαρμογής σχεδιασμένης από την Italdesign. Χάρη στην εφαρμογή αυτή, ο αναβάτης θα μπορεί να καταχωρήσει το scooter του σε ένα «ψηφιακό συνεργείο» και να βρει τεχνική υποστήριξη εύκολα και γρήγορα, ακόμη και σε πραγματικό περιβάλλον τύπου Whats App. Με την ίδια εφαρμογή επίσης ο αναβάτης μπορεί να λαμβάνει διαρκείς ενημερώσεις, όσον αφορά την λειτουργικότητα και τις επιδόσεις του scooter, την κατάσταση της μπαταρίας και την τελευταία τοποθεσία του scooter.
 
To Ducati PRO-I-EVO θα διατεθεί στις αγορές από την 1η Φεβρουαρίου, από το ηλεκτρονικό κατάστημα και τους αντιπροσώπους Ducati, αλλά και σε μεγάλα καταστήματα τεχνολογίας και λιανικής.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ειδική ιστοσελίδα της Ducati Urban Mobility με ένα κλικ εδώ.