Δεν περνά απαρατήρητο, η extreme εμφάνισή του όμως ακόμα διχάζει. Προσέξτε την πίσω σέλα-μονόσελο, που καμουφλάρεται περίτεχνα στο ματ χρώμα της.

    Εμφάνιση-ποιότητα

    Η αισθητική του μοντέλου είναι τολμηρή και αντισυμβατική. Το σημείο που τραβάει πιο πολύ τα βλέμματα είναι η μάσκα, με το διπλό projector φωτιστικό σώμα και τα LED φώτα ημέρας. Το σημείο προκαλεί και τις περισσότερες...αντιδράσεις, αλλά εκπέμπει στοιχεία μοναδικότητας. Την racer εμφάνιση τονίζουν οι πανταχού παρούσες αιχμές, το πλαίσιο χωροδικτύωμα που βρίσκεται σε κοινή θέα, το ανεστραμμένο πιρούνι και το αλουμινένιο ψαλίδι, αλλά και η έξυπνα σχεδιασμένη ουρά, που ντουμπλάρει ως σέλα συνεπιβάτη! 


    Καθρέφτες και βάση πινακίδας εξέχουν ιδιαίτερα από την μοτοσυκλέτα, κραυγάζοντας ότι είναι έτοιμα...να φύγουν, για μετατροπή της RC σε κανονικό αγωνιστικό, ενώ εντύπωση προκαλούν οι πολύ μικρές διαστάσεις του μοντέλου, το οποίο «περνά» για μοτοσυκλέτα ακόμη και 125 κυβικών. Στο επίπεδο της ποιότητας η εικόνα είναι πολύ καλή, εντυπωσιάζοντας μάλιστα σε σημεία όπως η βαφή σε όλα τα τμήματα και η κατασκευή του πλαισίου. Τα πλαστικά του fairing παρουσιάζονται καλοφτιαγμένα και άρτια συναρμολογημένα χωρίς τριγμούς, ενώ οι διακόπτες, τα γκριπ, οι μανέτες και τα μαρσπιέ δεν υστερούν επΆ ουδενί. Το RC390 δεν είναι μόνο εντυπωσιακό στο μάτι, είναι και εξαιρετικό στην κατασκευή του. 
     

    KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ