H μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης του BMW R18 Cruiser έρχεται...

BMW R18: Έρχεται η ώρα της παρουσίασης!

Το πολυσυζητημένο BMW R18 με τον μεγαλύτερο boxer της ιστορίας της BMW ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του και με ημερομηνία! Πότε θα το δούμε;

Από την στιγμή της ανακοίνωσης του νέου Boxer των 1.800 κυβικών από την BMW και μιας ολόκληρης σειράς μοντέλων που θα τον φέρουν, ο κόσμος οργιάζει να μάθει περισσότερα. Μέχρι αυτή την στιγμή, το Βαυαρικό εργοστάσιο δεν μας έχει δώσει κάτι παραπάνω πέρα από… 2 Concept μοντέλα και αρκετές διαρροές φωτογραφιών και σχεδίων. Φαίνεται πως η σεναριολογία οδεύει σε ένα τέλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ο επικεφαλής της BMW Motorrad, Markus Schram, επιβεβαίωσε ότι στις 3 Απριλίου, θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη του νέου μοντέλου, με ειδική εκδήλωση στο Austin του Texas. Η παρουσίαση θα γίνει με την μορφή video, σε ζωντανή προβολή, στις 8 το βράδυ σε τοπική ώρα.

Για να δούμε λοιπόν… Ποια θα είναι η τελική μορφή του μοντέλου; Επί τη ευκαιρία, ο Markus Schram, επικεφαλής της BMW, δήλωσε για τις προθέσεις του: «Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να μπούμε σε κατηγορίες της αγοράς στις οποίες δεν είχαμε παρουσία. Πάρτε το S1000RR το 2009 για παράδειγμα: Δεν ήμασταν μέρος του superbike κόσμου τότε και τώρα είμαστε ένας από τους ηγέτες των πωλήσεων superbikes.»

«Είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε μια μοτοσυκλέτα αισθαντική –δεν αντιγράφουμε κανέναν. Νομίζω ότι έχουμε μια καλή ευκαιρία να πάρουμε μια φέτα από αυτή την τεράστια κατηγορία. Η ανταπόκριση που έχουμε για το R18 είναι πολλά υποσχόμενη. Δεν κυνηγάμε μόνο την Harley-Davidson. Θέλουμε να παρουσιάσουμε την μοτοσυκλέτα σαν ένα αναλογικό νησί μέσα σε έναν ψηφιακό κόσμο» συμπλήρωσε ο Schram.