Η Voge ER-10

Η Voge ER-10

Η Voge ER-10

Η Voge ER-10

Αυτή είναι η νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Voge

Η ER-10 της Voge είναι εδώ: Μια ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα σε street εμφάνιση, με ενδιαφέρουσες τεχνικές λύσεις – Δείτε όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα.

VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.

Μπορεί η Voge να είναι γνωστή στην χώρα μας μέσα από την γκάμα μοτοσυκλετών βενζίνης που διαθέτει, ωστόσο η εταιρεία φαίνεται έτοιμη να ντεμπουτάρει και στην ηλεκτροκίνηση: Ιδού η Voge ER-10, η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της εταιρείας που είναι ήδη διαθέσιμη στην Ιταλία.
 
Η ER-10 είναι μια μοτοσυκλέτα σε στυλ Naked/street, που κάνει εντύπωση από την πρώτη ματιά καθώς η Voge υιοθετεί ιδιαίτερα επιθετικές γραμμές. Η μπαταρία του καταλαμβάνει τον κύριο όγκο στο κέντρο, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας φαίνεται, με έδραση κοντά σε αυτή του ψαλιδιού. Η τελική μετάδοση γίνεται μέσω αλυσίδας.
 
Ο εν λόγω ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 12,1 ίππους και 1,3 kgm ροπής, γεγονός που κάνει την ER-10 κατάλληλη για κατόχους διπλώματος A1 ή αυτοκινήτου (Β), βάσει της νέας νομοθεσίας στην Ευρώπη. Ο ηλεκτροκινητήρας θα έχει 2 χαρτογραφήσεις (Eco και Sport) και θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία χωρητικότητας 3,7 kWh, που εξασφαλίζει αυτονομία 100 χιλιομέτρων, ενώ η μέγιστη ταχύτητα ανακοινώνεται στα 90 χλμ/ώρα. Η μπαταρία επαναφορτίζει σε 5 ώρες μέσω ενσωματωμένου φορτιστή, ο οποίος συνδέεται σε μια απλή οικιακή πρίζα.
 
Τα φωτιστικά σώματα του ER-10 είναι τύπου LED, ενώ το μοντέλο θα εξοπλίζεται με σύστημα ανάφλεξης Keyless και οθόνη ενδείξεων LCD. Παράλληλα, ο χώρος τον οποίο θα καταλάμβανε το ρεζερβουάρ καυσίμου σε μια «συμβατική» μοτοσυκλέτα, χρησιμοποιείται εδώ για αποθήκευση αντικειμένων, ακόμα και ενός κράνους τύπου Jet, ενώ θα φέρει 2 παροχές ρεύματος USB.
 
Η εμπρός ανάρτηση αποτελείται από ένα USD πιρούνι διαμέτρου 37 χιλιοστών, με το ψαλίδι της πίσω ανάρτησης να συνεργάζεται με Monoshock αμορτισέρ. Η όλη κατασκευή στηρίζεται σε ένα πλαίσιο αλουμινίου. Στα φρένα, συναντάται σύστημα ABS δύο καναλιών.
 
Όπως έγινε γνωστό στα ιταλικά μέσα ειδικού τύπου, η Voge ER-10 είναι ήδη διαθέσιμη εκεί, στην τιμή των 6.840 ευρώ. Περιμένουμε πληροφόρηση, για τυχόν άφιξη της και στην Ελλάδα.
 

  • Nikos

    Το μηχανάκι βρίσκεται ήδη στις εγκαταστάσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας και αναμένεται η επίσημη παρουσίαση του.

      3