H Segway Apex H2, στις πρώτες της απεικονίσεις.

H Segway Apex H2, στις πρώτες της απεικονίσεις.

Αυτή θα είναι η μορφή των δεξαμενών ή κάνιστρων υδρογόνου, που θα χρησιμοποιεί η Apex H2.

Αυτή είναι η μοτοσυκλέτα υδρογόνου της... Segway!

Η πασίγνωστη μάρκα που κατασκευάζει τα γνωστά δίτροχα scooters παρουσίασε μια νέα μοτοσυκλέτα-concept που θα κινείται με υδρογόνο, με στόχο την πλήρη παρουσίαση της το 2023. Δείτε περισσότερα.

Η Segway είναι γνωστή εδώ και πάρα πολλά χρόνια, καθώς είναι η μάρκα που κατασκεύασε τα γνωστά, ηλεκτροκίνητα δίτροχα scooters ισορροπίας που έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές ανά τον κόσμο. Σήμερα, υπό την ομπρέλα της Ninebot, η Segway συνεχίζει να εργάζεται στον τομέα της κινητικότητας και είναι σε θέση να παρουσιάσει την Apex H2 Concept, μια μοτοσυκλέτα που θα κινείται με υδρογόνο!
 
Η Apex H2 χρησιμοποιεί το υδρογόνο για την παροχή ενέργειας, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανακοινώνεται ότι η μοτοσυκλέτα θα χρησιμοποιεί «ηλεκτρική ενέργεια και την ενέργεια του υδρογόνου» για την λειτουργία του. Αν και δεν ανακοινώνεται επίσημα, εικάζεται πως το μοντέλο θα χρησιμοποιεί κυψέλες καυσίμου για την εξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, απευθείας από το υδρογόνο, το οποίο θα αποθηκεύεται σε εναλλάξιμες δεξαμενές, οι οποίες θα μπορούν να αντικατασταθούν ή να γεμιστούν.


 
Η Segway ανακοινώνει ότι το μοντέλο θα έχει ισχύ 80 ίππων, με επιτάχυνση 0-100 σε 4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα που θα αγγίζει τα 150 χιλιόμετρα την ώρα, αν και δεν ανακοινώθηκε κάποιος συγκεκριμένος αριθμός αυτονομίας. Η εταιρεία δήλωσε μόνο, ότι το μοντέλο θα καταναλώνει 1 γραμμάριο υδρογόνου, ανά χιλιόμετρο. Συζήτηση αναμένεται να προκαλέσει η ενδεικτική τιμή που ανακοινώθηκε για την Apex H2, καθώς τα 10.700 δολάρια, αν τελικά ανταποκριθούν στην πραγματικότητα, θα είναι πραγματικά ανταγωνιστικό ποσόν για τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.
 
Προς το παρόν, οτιδήποτε σχετικά με την Apex H2 βρίσκεται σε στάδιο concept. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα…