H Arc Vector

Arc Vector: Ανασταίνεται από τις στάχτες του;

Πληροφορίες για επαναφορά στην ενεργό δράση, της Arc, η οποία είχε παύσει την λειτουργία της πριν ένα χρόνο, κυκλοφόρησαν στα μέσα και η Vector φαίνεται ότι έχει ελπίδες! Δείτε τι γνωρίζουμε…

Η Arc Vector είναι μια μοτοσυκλέτα, που αποκαλύφθηκε ως concept πριν από 2 χρόνια, αναζητώντας επενδυτές για την εκκίνηση της παραγωγής της. Τον Σεπτέμβριο του 2019, όμως, μετά από πολύ καιρό χωρίς κάποια σημαντική εξέλιξη, η Arc μπήκε υπό καθεστώς επιτήρησης, ουσιαστικά παύοντας κάθε εξέλιξη της Vector και ρίχνοντας την εταιρεία στην λήθη. Φαίνεται όμως ότι η Arc κυριολεκτικά αναγεννιέται από τις στάχτες της, όπως λένε δημοσιεύματα του εξωτερικού.
 
Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής της εταιρείας Mark Truman, έχει αγοράσει ξανά την Arc πίσω, από τον επιτηρητή της, πριν από 4 μήνες! Με νέα post στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ο Truman ανακοίνωσε την επαναδραστηριοποίηση της μάρκας, δίνοντας μάλιστα υποσχέσεις για παραδόσεις μοντέλων μέσα στους επόμενους 12 μήνες.
 
Ο Truman, σε δηλώσεις του στα βρετανικά μέσα, είπε: «Είχαμε πολύ ενδιαφέρον μετά την θέση σε επιτήρηση, αλλά δεν δούλεψε τίποτα. Αποφάσισα να αγοράσω πίσω όλα τα assets, πριν από 4 μήνες. Το project πήγε πολύ μακριά και πολύ καλά όσον αφορά την αποδοχή του, για να μην το συνεχίσω. Η παγκόσμια υποστήριξη που είχα δεν μου έδωσε άλλη επιλογή»
 
«Χωρίς την πίεση μιας μεγάλης εταιρείας, τώρα τα πάμε όλα πιο αργά. Οι πρώτες μοτοσυκλέτες θα παραδοθούν στους πελάτες μας σε 12 μήνες. Θα προσφέρουμε σε 10 πελάτες μια πολύ ξεχωριστή ευκαιρία για τις πρώτες 10 Vector. Δεν θα σας αποκαλύψω ακόμα τι, αλλά συνεχίστε να με παρακολουθείτε» είπε ο Truman. Για να δούμε λοιπόν, αν η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα των 580 χιλιομέτρων αυτονομίας, της φόρτισης σε 45 λεπτά και των… εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, θα πιάσει τον στόχο της…