Αμεσα διαθέσιμες οι περιορισμένης παραγωγής Vespa 75th

Αν θέλεις μια άκρως συλλεκτική και περιορισμένης παραγωγής Vespa, οι επετειακές Primavera και GTS 75th σε περιμένουν. Δες πώς θα τις αποκτήσεις.

Τη φετινή χρονιά η Vespa έκλεισε τα 75 χρόνια της και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να το γιορτάσει από μια συλλεκτική έκδοση αποκλειστικά για τις Primavera (50, 125 και 150 κυβικά) και GTS (125 και 300 κυβικά). Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι περιορισμένης παραγωγής καθώς θα είναι διαθέσιμη μόνο για το 2021 και γίνεται αμέσως αντιληπτή χάρη στο μεταλλικό κίτρινο χρώμα «Giallo 75th», το οποίο παραπέμπει στις αποχρώσεις της μόδας των 40s. Ο αριθμός 75 κοσμεί το εμπρός φτερό και τα πλαϊνά πάνελ σε πιο σκούρο χρώμα, ενώ η ίδια απόχρωση υπάρχει και στην «γραβάτα» του εμπρός μέρους.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »




Παράλληλα, το ειδικό μοντέλο φέρει δερμάτινη σέλα σε γκρι χρώμα με ειδικές ραφές, γκρίζους τροχούς με «διαμαντάρισμα» και πολλά χρωμιωμένα τμήματα όπως τα εμβλήματα στην γραβάτα, την περίμετρο του οργάνου, το κάλυμμα της εξάτμισης, τους καθρέφτες και τα μαρσπιέ συνεπιβάτη (στην GTS). H πίσω σχάρα φιλοξενεί μια τσάντα ιδιαίτερου κυκλικού σχήματος, που μιμείται το σχήμα της ρεζέρβας και είναι κατασκευασμένη επίσης από δέρμα. Ασφαλίζει στην σχάρα με μηχανισμό ταχείας απελευθέρωσης και φέρει ιμάντες ώμου για την μεταφορά της. Παράλληλα, το μοντέλο εξοπλίζεται με οθόνη TFT 4,3 ιντσών, αλλά και με το σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone, Vespa MIA. Οι τυχεροί ιδιοκτήτες της νέας Vespa 75th θα αποκτήσουν παράλληλα και ένα «Welcome kit», το οποίο περιλαμβάνει ένα ιταλικό κασκόλ τύπου Jacquard, μια vintage πινακίδα Vespa, ένα προσωπικό βιβλίο κατόχου και 8 συλλεκτικά καρτ ποστάλ με εικόνες από τις 8 δεκαετίες ιστορίας της Vespa.



Η Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. διαθέτει ετοιμοπαράδοτες τις συλλεκτικές Vespa και στο άρτια οργανωμένο κατάστημα στο Περιστέρι μπορείτε να τις δείτε από κοντά και να μάθετε τα πάντα για αυτές. Επίσης, αν θέλετε να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας, μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα γνήσια αξεσουάρ της σειράς 75th, που περιλαμβάνει κράνη, βαλίτσες, μπρελόκ, κούπες, καπέλα και άλλα. Μια επίσκεψη στη Θηβών 88 είναι αρκετή προκειμένου να δεις όλα τα νέα μοντέλα Piaggio και Vespa, ενώ το έμπειρο προσωπικό θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες σου.  

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 88, Περιστέρι
Τηλ.: 2105713200

email: mail1@papalexandrakis.com
Facebook Page: Papalexandrakis_Piaggio
Instagram: papalexandrakis_piaggio

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »