net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πολυτίμη Κυριακοπούλου, μητέρα 4 παιδιών, ανακάλυψε τους αγώνες αργά. Kι όμως! Aνέβηκε στο βάθρο του Tuareg Rally 2013!

Οι αναβάτες στα rally πλοηγούνται μέσω του roadbook. "Είναι καλό πριν ξεκινήσεις, να το έχεις διαβάσει, να το έχεις μάθει όσο γίνεται."

Μέσα από το Tuareg Rally, η Πολυτίμη Κυριακοπούλου βρέθηκε στους χώρους που γυρίστηκε η ταινία Star Wars!

Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου πέρασε από το Moto-Τρίτη, με το HP2 της, για να μιλήσουμε για τη συμμετοχή της στο Tuareg Rally.

Πολυτίμη Κυριακοπούλου: Tuareg Rally!

Στο απαιτητικό ράλι Tuareg φέτος συμμετείχε για πρώτη φορά ελληνίδα αγωνιζόμενη, η Πολυτίμη Κυριακοπούλου, καταλαμβάνοντας μάλιστα την 3η θέση στις γυναίκες!

 
Στον πρώτο της αγώνα εκτός Ευρώπης, και στον πρώτο σε τέτοιο αμμώδες τερέν, η Ελληνίδα αναβάτης ανέβηκε στην τρίτη θέση στο βάθρο των γυναικών (από 7 συμμετοχές), ενώ κατέλαβε την 27η θέση στην κατηγορία amateur, από 60 συμμετοχές!

Πολυτίμη Κυριακοπούλου: «Μοτοσικλέτα οδηγούσα από τα 16 μου, χωρίς όμως να έχω εμπειρία στο χώμα. Το 2006 αγόρασα ένα BMW HP2, στα 1200 κυβικά, και με αυτό ξεκίνησε η επαφή μου με το χώμα! Αρχισα έτσι να τρέχω σε μικρούς αγώνες πλοήγησης, δηλαδή σε μονοήμερα trail-rides στην Ελλάδα, το 2008, με το HP2. Με κέρδισε το χώμα, η δυνατότητα να χώνεσαι στο δάσος, με παρέα, αλλά μου άρεσε και η πλοήγηση. Το 2010, και αφού είχα βελτιωθεί, ασχολήθηκα πιο σοβαρά, και βγήκα και έξω, κάνοντας κάποιους αγώνες στην Αλβανία, και στη Βουλγαρία. Και φέτος, ήρθε το Tuareg Rally.»

Το Moto-Τρίτη έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει τον άθλο αυτό της ελληνίδας αγωνιζόμενης, μέσα από το "ημερολόγιο καταστρώματος" της ίδιας!

Φωτογραφίες: Alessio Corradini, Πολυτίμη Κυριακοπούλου

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ