net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος
Share

ΑΓΩΝΕΣ

Συνεχίζονται οι δοκιμές της αγωνιστικής RC16 της KTM, η οποία θα τρέξει στην σεζόν του 2017 στα Moto GP, με τους δοκιμαστές να είναι ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.  Με επιτυχία συνεχίζονται οι δοκιμές της αγωνιστικής KTM RC16.
ΚΤΜ RC16:Δοκιμές στο Brno
MOTOGP
Συνεχίζονται οι δοκιμές της αγωνιστικής RC16 της KTM, η οποία θα τρέξει στην σεζόν του 2017 στα Moto GP, με τους δοκιμαστές να είναι ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

Ο Bruce Anstey κέρδισε την νίκη στην κατηγορία ΤΤ Zero, αγωνιζόμενος με την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Mugen Racing.  Nίκη για τον Bruce Anstey στην κατηγορία TT Zero του Isle of Man.
Νικητής ο Anstey
IOM TT
Ο Bruce Anstey κέρδισε την νίκη στην κατηγορία ΤΤ Zero, αγωνιζόμενος με την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Mugen Racing.

Δεν είναι ικανοποιημένος ο Ισπανός πιλότος, μετά τα δοκιμαστικά που έλαβαν χώρα στην πίστα της Βαρκελώνης, από την απόδοση της Honda του… Εξακολουθεί να παραμένει δυσαρεστημένος ο Marc Marquez, από την απόδοση της αγωνιστικής του μοτοσυκλέτας.
'Περίμενα περισσότερα…'
MOTOGP
Δεν είναι ικανοποιημένος ο Ισπανός πιλότος, μετά τα δοκιμαστικά που έλαβαν χώρα στην πίστα της Βαρκελώνης, από την απόδοση της Honda του…

Ανήσυχος για την κατάσταση του δρόμου στο Isle of Man δηλώνει ο Ian Hutchinson, ο οποίος παρατήρησε ότι η άσφαλτος δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.  Ανήσυχος για τους δρόμους του Isle of Man ο Ian Hutchinson.
'Λιώνει η άσφαλτος!'
IOM TT
Ανήσυχος για την κατάσταση του δρόμου στο Isle of Man δηλώνει ο Ian Hutchinson, ο οποίος παρατήρησε ότι η άσφαλτος δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.

Σε δηλώσεις που εξυμνούν τις ικανότητες του ομόσταυλού του Valentino Rossi προέβη ο Jorge Lorenzo, ο οποίος επίσης εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν πήγε καλά στον αγώνα. Σε μια κίνηση που δεν συνηθίζει, ο Jorge Lorenzo παραδέχεται την ανωτερότητα ενός άλλου αναβάτη, και συγκεκριμένα του Rossi!
Ο Rossi ήταν απίστευτος
MOTOGP
Σε δηλώσεις που εξυμνούν τις ικανότητες του ομόσταυλού του Valentino Rossi προέβη ο Jorge Lorenzo, ο οποίος επίσης εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν πήγε καλά στον αγώνα.

O ταχύτατος αναβάτης αναγκάστηκε να αποκλειστεί από τα αποτελέσματα στην κατηγορία supersport, στον αγώνα της οποίας είχε κερδίσει την 2η θέση, λόγω παρατυπίας που εντοπίστηκε στον κινητήρα του.  Εκτός αποτελεσμάτων στην κατηγορία Supersport ο Michael Dunlop, λόγω παρατυπίας στον κινητήρα του.
Αποκλείστηκε ο Dunlop!
IOM TT
O ταχύτατος αναβάτης αναγκάστηκε να αποκλειστεί από τα αποτελέσματα στην κατηγορία supersport, στον αγώνα της οποίας είχε κερδίσει την 2η θέση, λόγω παρατυπίας που εντοπίστηκε στον κινητήρα του.

Αποκαλύφθηκε η αιτία του μοιραίου ατυχήματος του Luis Salom στην πίστα της Βαρκελώνης.  Ισχυρό φρενάρισμα αλλά και ένα σαμαράκι στην πίστα οδήγησαν στο δυστύχημα του Luis Salom.
Ανωμαλία πίστας η αιτία
MOTOGP
Αποκαλύφθηκε η αιτία του μοιραίου ατυχήματος του Luis Salom στην πίστα της Βαρκελώνης.

Εξαιρετικά θυμωμένος με τον Andrea Iannone, ο Jorge Lorenzo θεωρεί την συμπεριφορά του «απίστευτη» και πιστεύει ότι ο Ιταλός πρέπει να τιμωρηθεί σκληρότερα, για να καταλάβει ότι είναι επικίνδυνος!  Ένταση (και) μεταξύ Jorge Lorenzo και Andrea Iannone!
Ανεπαρκής η τιμωρία του!
MOTOGP
Εξαιρετικά θυμωμένος με τον Andrea Iannone, ο Jorge Lorenzo θεωρεί την συμπεριφορά του «απίστευτη» και πιστεύει ότι ο Ιταλός πρέπει να τιμωρηθεί σκληρότερα, για να καταλάβει ότι είναι επικίνδυνος!

Απόλυτα ταχύς και εκρηκτικός, ο Michael Dunlop κέρδισε την νίκη στον αγώνα του Isle of Man για φέτος, σπάζοντας τόσο το ρεκόρ μέσης ταχύτητας γύρου όσο και τον μικρότερο χρόνο γύρου, κάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία χρόνο κάτω των 17 λεπτών!  Έσπασε τα χρονόμετρα ο Michael Dunlop!
Απιαστος ο Dunlop!
IOM TT
Απόλυτα ταχύς και εκρηκτικός, ο Michael Dunlop κέρδισε την νίκη στον αγώνα του Isle of Man για φέτος, σπάζοντας τόσο το ρεκόρ μέσης ταχύτητας γύρου όσο και τον μικρότερο χρόνο γύρου, κάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία χρόνο κάτω των 17 λεπτών!

Ο Γιατρός κατόρθωσε να σκαρφαλώσει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κάνοντας έναν καθαρό και εντυπωσιακό αγώνα στην πίστα της Βαρκελώνης ενάντια σε έναν εξαιρετικό Marc Marquez, ενώ ο Jorge Lorenzo εγκατέλειψε.  Πανίσχυρος και καθαρός, ο Valentino Rossi νίκησε στην Βαρκελώνη σε έναν αγώνα με έντονες στιγμές.
Καθαρή επικράτηση Rossi
MOTOGP
Ο Γιατρός κατόρθωσε να σκαρφαλώσει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κάνοντας έναν καθαρό και εντυπωσιακό αγώνα στην πίστα της Βαρκελώνης ενάντια σε έναν εξαιρετικό Marc Marquez, ενώ ο Jorge Lorenzo εγκατέλειψε.

Έχασε την ζωή του ο 25χρονος αναβάτης των Moto 2, έπειτα από ατύχημα στα ελεύθερα δοκιμαστικά... O άτυχος Luis Salom.
Νεκρός ο Luis Salom...
MOTOGP
Έχασε την ζωή του ο 25χρονος αναβάτης των Moto 2, έπειτα από ατύχημα στα ελεύθερα δοκιμαστικά...

Μια ημέρα με πλούσια μεταγραφικά νέα η σημερινή, που μας φέρνει ειδήσεις, μεταξύ άλλων, για την ολοκλήρωση του αγωνιστικού ρόστερ της ΚΤΜ, την απογοήτευση του Aleix Espargaro από την Suzuki και τις σκέψεις των Scott Redding και Cal Crutchlow.  Αρκετές και πάλι οι μεταγραφικές ειδήσεις στα Moto GP.
4 μεταγραφικά νέα!
MOTOGP
Μια ημέρα με πλούσια μεταγραφικά νέα η σημερινή, που μας φέρνει ειδήσεις, μεταξύ άλλων, για την ολοκλήρωση του αγωνιστικού ρόστερ της ΚΤΜ, την απογοήτευση του Aleix Espargaro από την Suzuki και τις σκέψεις των Scott Redding και Cal Crutchlow.

Πολύ σύντομα μετά τις δηλώσεις του, που διαβάσαμε εχθές στη σελίδα μας, ο Marc Marquez και η Honda ανανεώνουν την συνεργασία τους, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το 2018.  Για άλλα δύο χρόνια στην Repsol Honda παραμένει ο Marc Marquez.
Marquez: Τελικά υπέγραψε!
MOTOGP
Πολύ σύντομα μετά τις δηλώσεις του, που διαβάσαμε εχθές στη σελίδα μας, ο Marc Marquez και η Honda ανανεώνουν την συνεργασία τους, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το 2018.

Η Yamaha αποκάλυψε την αιτία της καταστροφής των κινητήρων του Valentino Rossi και του Jorge Lorenzo στο Mugello. Δυσλειτουργία στον κόφτη ήταν τελικά η αιτία που οδήγησε στην αστοχία των δύο κινητήρων της Yamaha.
Ηλεκτρονικό το πρόβλημα
MOTOGP
Η Yamaha αποκάλυψε την αιτία της καταστροφής των κινητήρων του Valentino Rossi και του Jorge Lorenzo στο Mugello.

Ο Ισπανός πιλότος της εργοστασιακής Honda μιλά για τα συμβόλαια των αντιπάλων αλλά και τα δικά του, δηλώνοντας ότι θα ήθελε να παραμείνει στην Honda αλλά και σχολιάζοντας την «βιασύνη» των άλλων πιλότων να υπογράψουν! Γιατί ακόμα δεν έχει υπογράψει ο Marc Marquez; Διαβάστε τις δηλώσεις του!
Δεν έχω υπογράψει ακόμα!
MOTOGP
Ο Ισπανός πιλότος της εργοστασιακής Honda μιλά για τα συμβόλαια των αντιπάλων αλλά και τα δικά του, δηλώνοντας ότι θα ήθελε να παραμείνει στην Honda αλλά και σχολιάζοντας την «βιασύνη» των άλλων πιλότων να υπογράψουν!

περισσότερα νέα & άρθρα »

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ