net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένταση (και) μεταξύ Jorge Lorenzo και Andrea Iannone!

Lorenzo: Ανεπαρκής η τιμωρία του Iannone!

Εξαιρετικά θυμωμένος με τον Andrea Iannone, ο Jorge Lorenzo θεωρεί την συμπεριφορά του «απίστευτη» και πιστεύει ότι ο Ιταλός πρέπει να τιμωρηθεί σκληρότερα, για να καταλάβει ότι είναι επικίνδυνος!

 
Ο Andrea Iannone χάλασε την ημέρα του Jorge Lorenzo, αλλά και την δική του, στον χθεσινό αγώνα της Βαρκελώνης στα Moto GP. O Ιταλός υπερέβαλλε εαυτόν και συγκρούστηκε στα φρένα με τον Jorge Lorenzo, οδηγώντας στην εγκατάλειψη και των δύο, πραγματοποιώντας το ίδιο λάθος που έκανε στην Αργεντινή. 

Ο Iannone δέχθηκε μια ακόμα τιμωρία, ακόμη σκληρότερη αυτή τη φορά: εκκίνηση από την τελευταία θέση του grid στο Assen της Ολλανδίας. Ωστόσο, ο Jorge Lorenzo εμφανώς εκνευρισμένος, δηλώνει ότι η τιμωρία του Andrea δεν είναι αρκετή, ενώ βάλλει κατά του με τις δηλώσεις του! 

Συγκεκριμένα, ο «99» είπε: «Πρώτα από όλα, όλα είναι δευτερεύοντα μετά το γεγονός της Παρασκευής (σ.σ. ο θάνατος του Luis Salom). Αλλά, όσον αφορά τον αγώνα, είναι απίστευτο που ο Iannone έκανε το ίδιο λάθος ξανά. Και εκτός αυτού, αντί να μου ζητήσει συγγνώμη, ήρθε και με ρώτησε αν είχα κάτι που συνέβαινε με τη μοτοσυκλέτα σε εκείνη τη στροφή!»

Ο Lorenzo συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Πάντα υπάρχει ένας αναβάτης που δεν καταλαβαίνει τους κινδύνους και οι πράξεις του μπορεί να τραυματίσουν άσχημα τους άλλους αγωνιζόμενους! Αν οι αγωνοδίκες δεν τον τιμωρήσουν πιο σκληρά, όπως έκαναν με εμένα το 2005, αυτού του είδους οι αναβάτες δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να αλλάξουν!» 

Να σημειωθεί ότι ο Jorge Lorenzo είχε υποστεί αποκλεισμό από αγώνα το 2005, στην πίστα του Sepang…Ο Andrea Iannone, από την άλλη, υποστηρίζει σθεναρά ότι «δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να το αποφύγει» δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Λυπάμαι για αυτό που έγινε: εγώ φρέναρα στο ίδιο σημείο και με τους άλλους γύρους, αλλά ο Jorge ήταν πολύ αργός εκείνη τη στιγμή και η επαφή ήταν αναπόφευκτη! Λυπάμαι γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή έκανα έναν πολύ καλό αγώνα, δεν είχα κάνει λάθη και είχα ανεβάσει ρυθμό». 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ