net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Για άλλα δύο χρόνια στην Repsol Honda παραμένει ο Marc Marquez.

Marquez: Τελικά υπέγραψε!

Πολύ σύντομα μετά τις δηλώσεις του, που διαβάσαμε εχθές στη σελίδα μας, ο Marc Marquez και η Honda ανανεώνουν την συνεργασία τους, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το 2018.

 
Μόλις… δύο ημέρες μετά τις δηλώσεις του ότι «δεν έχει υπογράψει ακόμη» και τις εξηγήσεις του ότι δεν θα ήθελε να βιαστεί, ο Marc Marquez ανακοινώνει, μαζί με την Honda, και επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του! 

Φυσικά, όπως άφησε να εννοηθεί και ο ίδιος ο Ισπανός πιλότος, η κίνηση αυτή ήταν αναμενόμενη αλλά και επιθυμία του. Ο Marc θα παραμείνει στο δυναμικό της Honda μέχρι το 2018, σε μια μεταγραφή που ανακοινώθηκε ακριβώς πριν την έναρξη των αγωνιστικών ημερών στην Βαρκελώνη. 

Ο Marquez δήλωσε για το γεγονός: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω την ανανέωσή μου με την Honda, που συμπίπτει με το Moto GP της Καταλονίας, την έδρα μου στο άθλημα, από την οποία έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Έχω πολύ δυνατές σχέσεις με την ομάδα και πάντα ήθελα να συνεχίσω να είμαι μέρος της.» 

Με την σειρά του, ο αντιπρόεδρος της HRC, Shuhei Nakamoto, είπε: «Είναι τιμή μας που έχουμε μια συμφωνία με τον Marc για άλλα δύο χρόνια. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι στο πρόσωπό του είναι το παρόν και το μέλλον των Moto GP! Tον γνωρίζουμε καλά και αυτός εμάς, και οι δύο πλευρές θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί». 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ