net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Γιατί ακόμα δεν έχει υπογράψει ο Marc Marquez; Διαβάστε τις δηλώσεις του!

Δεν έχω υπογράψει ακόμα!

Ο Ισπανός πιλότος της εργοστασιακής Honda μιλά για τα συμβόλαια των αντιπάλων αλλά και τα δικά του, δηλώνοντας ότι θα ήθελε να παραμείνει στην Honda αλλά και σχολιάζοντας την «βιασύνη» των άλλων πιλότων να υπογράψουν!

 
Ο Marc Marquez είναι ο τελευταίος από τους «γίγαντες» του αθλήματος, που δεν έχουν υπογράψει ακόμα συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Μιλώντας σε συνέντευξή του, σχολίασε αυτό το γεγονός, αλλά και όλο το μεταγραφικό παρασκήνιο. 

Ερωτώμενος σχετικά με τις προθέσεις του για συμβόλαιο, ο Ισπανός είπε: «Δεν έχω υπογράψει ακόμα. Αλλά αυτή θα είναι η μοτοσυκλέτα μου και του χρόνου!» δηλώνοντας ξεκάθαρα την πρόθεσή του να μείνει με την Honda και για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Ο Marquez προχώρησε και σε σχολιασμό όλου του φετινού μεταγραφικού παρασκηνίου, δηλώνοντας ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα! Είπε χαρακτηριστικά: «Μια υπόθεση συμβολαίου πρέπει να εκτελεστεί σωστά. Φέτος, είχαμε πολλές εξαιρέσεις, γιατί όλα ήταν προβλέψιμα. Τώρα όλοι αυτοί οι αναβάτες που υπέγραψαν πρέπει, για μια ακόμη χρονιά, να συνεργαστούν με μια ομάδα που ξέρουν ότι δεν θα είναι μέρος της του χρόνου. Δεν ήθελα να βιαστώ.» Τι ακριβώς άραγε να εννοεί ο Marc εδώ;…

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ