net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σε μια κίνηση που δεν συνηθίζει, ο Jorge Lorenzo παραδέχεται την ανωτερότητα ενός άλλου αναβάτη, και συγκεκριμένα του Rossi!

Jorge Lorenzo: Ο Rossi ήταν απίστευτος στην Βαρκελώνη

Σε δηλώσεις που εξυμνούν τις ικανότητες του ομόσταυλού του Valentino Rossi προέβη ο Jorge Lorenzo, ο οποίος επίσης εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν πήγε καλά στον αγώνα.

 
Να λοιπόν και κάτι στο οποίο ο Jorge Lorenzo δεν μας συνηθίζει! Ο Ισπανός πιλότος, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα μετά από την πρόσκρουση του Andrea Iannone πάνω του, προέβη στο να «πλέξει το εγκώμιο» του Valentino Rossi, παραδεχόμενος την ανωτερότητα του Ιταλού εναντίον του! 

Ο Jorge δήλωσε «εντυπωσιασμένος» από την οδήγηση του «Γιατρού», ενώ συγκεκριμένα είπε: «Ο Valentino έκανε έναν απίστευτο αγώνα. Δεν μπόρεσα να οδηγήσω σαν αυτόν και δεν μπορούσα να αλλάξω το οδηγικό μου στυλ για να αποφύγω τα προβλήματα με το εμπρός ελαστικό. Αυτή είναι η αλήθεια»

Σχετικά με την μειωμένη του απόδοση στον αγώνα της Βαρκελώνης, ο Jorge εξήγησε τους λόγους για αυτό: «Στην αρχή έκανα ένα καλό ξεκίνημα και με νέα λάστιχα, ήμουν πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους αναβάτες. Αλλά ήξερα πριν από τον αγώνα, ότι αν αρχίσει το εμπρός ελαστικό να φθείρεται, θα έχω πρόβλημα. Αυτό ακριβώς συνέβη.»

Συμπλήρωσε, συγκρίνοντας την απόδοσή του με αυτή του Rossi: «Ο Rossi, με την ίδια μοτοσυκλέτα, δεν είχε τόσο μεγάλη φθορά. Φαίνεται ότι οδηγά διαφορετικά από εμένα και μπορεί να κρατήσει περισσότερο το εμπρός λάστιχο. Επίσης είναι πολύ καλός σε δύσκολες καταστάσεις και σε έλλειψη κατάλληλης πρόσφυσης» 

Ο Jorge Lorenzo είναι αυτή τη στιγμή δεύτερος στην βαθμολογία, 10 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο, προς το παρόν, Marc Marquez. 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ