net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με επιτυχία συνεχίζονται οι δοκιμές της αγωνιστικής KTM RC16.

ΚΤΜ RC16:Δοκιμές στο Brno

Συνεχίζονται οι δοκιμές της αγωνιστικής RC16 της KTM, η οποία θα τρέξει στην σεζόν του 2017 στα Moto GP, με τους δοκιμαστές να είναι ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

 
Σε εντατικούς ρυθμούς δοκιμάζεται η RC16, η μοτοσυκλέτα της KTM με την οποία η εταιρεία θα δώσει το παρών, στην σεζόν του 2017 στα Moto GP. 

Αυτή την φορά, οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στην πίστα του Brno της Τσεχίας, μια πίστα η οποία είναι αρκετά κοντά στα κεντρικά της KTM, στην Αυστρία. Οι δυο δοκιμαστές της KTM, οι Karel Abraham και Mika Kallio οδήγησαν την RC16 στην πίστα, σε ένα τεστ που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! 

Ο Mika Kallio συγκεκριμένα αναφέρει ότι «η μοτοσυκλέτα έχει αρχίσει να συμπεριφέρεται όπως θα ήθελε», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για μένα, αυτές οι δοκιμές ήταν λίγο καλύτερες από αυτές που κάναμε στο Misano. Η μοτοσυκλέτα έχει αρχίσει και συμπεριφέρεται όλο και περισσότερο όπως θα ήθελα και είναι εύκολη στην οδήγηση. Πρώτα γιατί τα ηλεκτρονικά επεμβαίνουν καλύτερα και έπειτα γιατί κάναμε αλλαγές στο πιρούνι, κάνοντας την μοτοσυκλέτα ευκολότερη στο να αλλάξει κατεύθυνση». 

Ο Kallio συνέχισε τις δηλώσεις του μιλώντας για το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας: «Τώρα, βλέπω την περισσότερη δυναμική στο πλαίσιο. Φαίνεται πλέον πως η μία αλλαγή επηρεάζει την άλλη»

Ο τεχνικός διευθυντής της KTM, Sebastian Risse, εκφράζει επίσης την ικανοποίηση του για την καλή πορεία των δοκιμών, λέγοντας ότι ακόμη περισσότερη πρόοδος θα γίνει «αν η μοτοσυκλέτα δοκιμαστεί σε ρεαλιστικές συνθήκες αγώνα, με τα αγωνιστικά λάστιχα». Φαίνεται λοιπόν, ότι με έναν ακόμα κατασκευαστή στα grid του χρόνου, το θέαμα και ο ανταγωνισμός στα Moto GP αναμένεται έντονος! 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ