net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εξακολουθεί να παραμένει δυσαρεστημένος ο Marc Marquez, από την απόδοση της αγωνιστικής του μοτοσυκλέτας.

Marc Marquez για τις δοκιμές Καταλωνίας: 'Περίμενα περισσότερα…'

Δεν είναι ικανοποιημένος ο Ισπανός πιλότος, μετά τα δοκιμαστικά που έλαβαν χώρα στην πίστα της Βαρκελώνης, από την απόδοση της Honda του…

 
Η δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο της Honda συνεχίζεται. Ο Marc Marquez, μετά από εκτενή δοκιμαστικά στην πίστα του Montmelo στην Βαρκελώνη, δηλώνει ότι ακόμη δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της μοτοσυκλέτας του. 

Ο Ισπανός άσσος, που έχει ήδη δηλώσει πολλάκις ότι αναγκάζεται να οδηγεί στο απόλυτο όριο, προκειμένου να αντισταθμίσει τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την μοτοσυκλέτα, δοκίμασε νέο πλαίσιο και ηλεκτρονικά, αλλά και μια νέα εξάτμιση, μαζί με τον Dani Pedrosa. 

Σχετικά με τα αποτελέσματα των δοκιμών, ο αναβάτης είπε χαρακτηριστικά: «Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα, αλλά ειλικρινά, περίμενα περισσότερα από αυτές τις δοκιμές. Κάναμε πολλούς γύρους, δοκιμάσαμε και τα δύο πλαίσια, το τωρινό και το νέο. Το νέο έχει κάποια θετικά στοιχεία, αλλά συνολικά ήταν λίγο χειρότερο. Αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν σημείο αναφοράς, για να βελτιώσουμε το τρέχον πλαίσιό μας» 

Ωστόσο, ο Marquez σημειώνει ότι είδε βελτίωση, όσον αφορά τα ηλεκτρονικά, λέγοντας: «Δουλέψαμε πάνω στα ηλεκτρονικά, ειδικά επειδή προς το τέλος του αγώνα, είχα πολλά προβλήματα. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει! Βρήκαμε όμως μια ρύθμιση που είναι πολύ καλύτερη, ειδικά στις εξόδους!»

Ο Marc Marquez αγωνίζεται ακόμη με το πλαίσιο του 2014 (!), αφού και πέρσι είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με αυτό του 2015. Αυτή την στιγμή, ο Ισπανός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με 10 βαθμούς διαφορά από τον Jorge Lorenzo. 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ