WorldSSP 300: Νεκρός ο Victor Steeman

WorldSSP 300: Νεκρός ο Victor Steeman

Ο 22χρονος διεκδικητής του τίτλου στα WorldSSP 300, Victor Steeman, έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια αγώνα.

Ήταν σε τεχνητό κώμα

Στο πρώτο σκέλος του αγώνα στο Portimao το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ο Steeman ενεπλάκει σε ατύχημα. Ο αγώνας διακόπηκε αμέσως προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον αναβάτη της MTM Kawasaki, ο οποίος αρχικά μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας και στη συνέχεια με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Faro, όπου μπήκε σε τεχνητό κώμα. Παρά όμως τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των κριτών και των γιατρών ο διεκδικητής του φετινού τίτλου έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δώρισε τα όργανά του και έσωσε 5 ανθρώπους

Η οικογένεια του άτυχου αναβάτη δήλωσε: «Συνέβη αυτό που φοβάται κάθε γονιός αγωνιζόμενου αναβάτη. Ο Victor μας δεν κατάφερε να νικήσει αυτό τον τελευταίο αγώνα, αλλά έσωσε 5 άλλους ανθρώπους δωρίζοντας τα όργανά του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας τις τελευταίες ημέρες. Θα μας λείψει πολύ ο Victor.» Ο Steeman είναι ο δεύτερος αναβάτης στα WorldSSP 300 που χάνει τη ζωή του μετά τον Dean Berta Vinales, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα το 2021 στον αγώνα της Jerez.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »