To σχέδιο που απεικονίζει την φημολογούμενη, νέα Rocket III της Triumph

Και μια καυτή action φωτογραφία! Λέτε αυτό να είναι το τελικό μοντέλο;

Triumph: Επαναφέρει το Rocket III;

Μια διαρροή εικόνας και κάποιες «κρυφές» συζητήσεις δείχνουν πιθανή επιστροφή του μεγάλου cruiser από την Triumph… Δείτε περισσότερα!

Θυμάστε το Rocket III της Triumph; Επρόκειτο για ένα… κολοσσιαίο cruiser, με έναν κινητήρα κυβισμού μόλις 2,3 λίτρων, που απέκτησε φανατικούς θαυμαστές εντός και εκτός Αμερικής. Τα τελευταία χρόνια, το μοντέλο είναι εκτός γκάμας, όμως μάλλον δεν έχουν σιγάσει εντελώς οι σκέψεις για την επαναφορά του.

Τα σενάρια προέρχονται αυτή τη φορά, από μια εικόνα που διέρρευσε –σκόπιμα η όχι- από μια συνάντηση dealers της εταιρείας. Το 3D σχέδιο απεικονίζει ξεκάθαρα μια Rocket III, με αρκετές λεπτομέρειες που τη διαφοροποιούν από τα αρχικά μοντέλα.

Δείτε για παράδειγμα, το μονόμπρατσο ψαλίδι πίσω, κάτι που δεν υπήρχε στο μοντέλο. Φυσικά μια τέτοια επιλογή ανάρτησης συνοδεύεται από έναν αντίστοιχο εντυπωσιακό τροχό και το σχέδιο δεν μας απογοητεύει, φανερώνοντας μια πεντάμπρατση ζάντα.

Η βασική ιδέα περί της διάταξης του θηριώδους τρικύλινδρου των 2,3 λίτρων δεν φαίνεται να αλλάζει, ούτε και η εμφανισιακή ιδέα των δύο εμπρός κυκλικών φαναριών. Στο εμπρός σύστημα, διακρίνουμε τις δαγκάνες Brembo που το σχέδιο δεν κάνει προσπάθεια να κρύψει, συνδυασμένες με ένα ανεστραμμένο πιρούνι. Κάτι που ακόμη αλλάζει σε σχέση με τα πρώτα Rocket III, είναι η μορφή της εξάτμισης με τις δύο απολήξεις, σε στυλ Ducati Diavel.

Θα είναι λοιπόν αυτή μια Rocket III που επιστρέφει; Καθόλου απίθανο, ισχυρίζονται Βρετανοί δημοσιογράφοι, καθώς η Triumph δεν έχει προβεί σε διάψευση ειδήσεων. Περιμένουμε…

UPDATE: Φαίνεται πως, εκτός από το 3D σχέδιο, υπάρχει και μια hot φωτογραφία με ένα κανονικό πρωτότυπο, από την ίδια εκδήλωση! Την προσθέσαμε για να την δείτε: Απεικονίζει μια μοτοσυκλέτα εξαιρετικά παρόμοια με αυτή του σχεδίου, να βρίσκεται επί σκηνής με αναβάτη! Λέτε αυτό να είναι το νέο μοντέλο;