Το νέο ηλεκτρονικό τεύχος Moto Τρίτη κυκλοφορεί

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις για τα νέα μοντέλα του 2021, μαζί με τις παρουσιάσεις που έγιναν και όχι μόνο! Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο ηλεκτρονικό μας τεύχος.

Οι απανωτές παρουσιάσεις νέων μοντέλων συνεχίζονται και οι ειδήσεις για ακόμα περισσότερα πληθαίνουν! Το Moto Τρίτη ακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις και, σε ένα ακόμα ηλεκτρονικό τεύχος, αποκαλύπτει τα πάντα σχετικά με τις μοτοσυκλέτες του 2021 και όχι μόνο!
 
Διαβάστε εντελώς δωρεάν το νέο μας ηλεκτρονικό τεύχος με ένα κλικ, ή κατεβάστε το σε μορφή PDF στον υπολογιστή και το κινητό σας και απολαύστε το, ακόμα και αν δεν έχετε σύνδεση στο Internet.
 
Στο νέο ηλεκτρονικό τεύχος Moto Τρίτη θα βρείτε:
  • Παρουσιάσεις και όχι μόνο – Ακόμα περισσότερες νέες μοτοσυκλέτες με αναλυτική, διαδραστική παρουσίαση, φωτογραφίες και video, καθώς και ακόμα περισσότερες ειδήσεις για τις φήμες και τα αναμενόμενα νέα μοντέλα του 2021.
  • Αγοραστικό – Premium Scooters στα 150 κυβικά: Όταν η πολυτέλεια και η ποιότητα είναι απαίτηση, τα μοντέλα αυτά την ικανοποιούν χωρίς υπερβολές στην τιμή και τον κυβισμό! Εξετάζουμε τα καλύτερα μοντέλα της κατηγορίας.
  • Όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε ακόμα στην ειδική έκδοση για αξεσουάρ και ανταλλακτικά
  • Test εξοπλισμού: Δοκιμάζουμε το μπουφάν Seventy Degrees SD-JC57
  • Συμβουλές και tips: Πως θα απογειώσεις τις φωτογραφίες σου βάζοντας αγγελία – Σωστός καθαρισμός και λίπανση αλυσίδας – Μάθε τα πάντα για το μαγνήσιο – Πώς να βλέπεις και να σε βλέπουν την νύχτα
  • Δεκάδες προϊόντα και αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη, σε έναν εκτενή οδηγό αγοράς
Η ψηφιακή έκδοση του Moto Τρίτη, αλλά και όλες οι ειδήσεις σε μορφή περιοδικού, μπορούν να γίνουν δικά σου μέσα από την καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα του net.mototriti.gr!