O Valentino Rossi

Θετικός στον κορωνοϊό ο Valentino Rossi

Χάνει τον αγώνα του Aragon και πιθανότατα και τον επόμενο αγώνα του Teruel GP o Valentino Rossi, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον COVID-19. Δείτε περισσότερα.

Μια σοκαριστική είδηση για τους φίλους του Valentino Rossi, που έγινε γνωστή πριν λίγες ώρες: Πιο συγκεκριμένα, είναι η σειρά του «Γιατρού» να χρειαστεί… γιατρό, αφού ο Rossi διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Πρόκειται για τον πρώτο αναβάτη MotoGP, που κολλά τον COVID-19 και συνεπώς θα πρέπει να παραμείνει εκτός αγώνα και πίστας.
 
Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον ίδιο τον Rossi, ο οποίος έκανε Post στα κοινωνικά δίκτυα, ανακοινώνοντας ότι ξύπνησε το πρωί της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου με αδιαθεσία και πυρετό. Αμέσως επικοινώνησε με τον γιατρό και πραγματοποίησε δύο τεστ για τον COVID-19, από τα οποία το  ένα βγήκε θετικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Rossi αισθανόταν υγιέστατος μέχρι και την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, αλλά βρισκόταν σπίτι του και ασκούταν.
 
Ο Rossi δήλωσε ότι «αισθάνεται λυπημένος και θυμωμένος, διότι έκανε την καλύτερη προσπάθεια να ακολουθήσει το πρωτόκολλο ασφαλείας», ωστόσο επιβεβαίωσε ότι από τις 11 Οκτωβρίου μέχρι την διάγνωση του, ο Rossi δεν ήρθε σε επαφή με κανένα από τα μέλη του προσωπικού, που θα βρίσκονται στην πίστα της Aragon. Του ευχόμαστε περαστικά.