Όλο το εμπρός μέρος είναι διάτρητο.

Το κλείσιμο γίνεται με φερμουάρ και velcro.

Το κίτρινο χρώμα στα φερμουάρ κάνει εύκολο τον εντοπισμό τους και δίνει ξεχωριστή εμφάνιση στο jacket.

Test μπουφάν AGVPro Safari

Η AGVPro μας έχει συνηθίσει σε είδη ένδυσης που συνδυάζουν τα τελευταίας τεχνολογίας υλικά και την άνεση σε ένα αποτελεσματικό και ταυτόχρονα προσιτό σύνολο.

 


Τιμή: 120 ευρώ

 

Το Safari δεν αποτελεί εξαίρεση και είναι αυτή τη στιγμή το κορυφαίο καλοκαιρινό μπουφάν που έχει στη γκάμα της η AGVPro. Εμείς το δοκιμάζουμε σε πραγματικές συνθήκες για να δούμε πώς ανταποκρίνεται στις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής.


Ποιότητα – Aνεση – Πρακτικότητα

Το Safari είναι κατασκευασμένο από Cordura 600D, ένα υλικό που έχουμε συναντήσει ξανά σε μπουφάν της εταιρείας και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις επιδόσεις του, ενώ φημίζεται για την αντοχή του στη σκληρή χρήση και την ανθεκτικότητά του απέναντι στη διάτρηση και την τριβή. Η Cordura συνδυάζεται με πολύ μεγάλα διάτρητα τμήματα που καλύπτουν όλο σχεδόν το εμπρός και το πίσω μέρος του μπουφάν, καθώς και τα 3/4 των μανικιών. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η άριστη κυκλοφορία του αέρα που κρατά δροσερό το σώμα του αναβάτη. Τις πιο ζέστες ημέρες κατά τη διάρκεια της δοκιμής αποδείχτηκε πολύτιμος σύμμαχος επιτρέποντας στον αέρα να περάσει στο εσωτερικό ακόμα και κατά την οδήγηση με πολύ χαμηλές ταχύτητες σε μποτιλιαρισμένους δρόμους. Ζέστη θα νιώσεις μόνο αν μείνεις ακινητοποιημένος στον ήλιο καθώς τα χρώματά του είναι σκούρα (χακί και μαύρο) και δεν υπάρχει προς το παρόν άλλη χρωματική επιλογή.

Για την σωστή εφαρμογή φροντίζουν δυο ιμάντες στα πλαϊνά, ενώ στα μανίκια υπάρχει velcro και κουμπιά ρύθμισης δυο θέσεων. Το κλείσιμο στα μανίκια γίνεται με φερμουάρ, ενώ μεγαλύτερη άνεση προσφέρει το μαλακό σφουγγαράκι που υπάρχει ενσωματωμένο στο κολάρο. Η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο με τις ραφές να είναι πολύ προσεγμένες και όλα δείχνουν ότι θα συντροφεύει για πολλά χρόνια τον αναβάτη που θα το επιλέξει. Για την αποθήκευση αντικειμένων έχεις στη διάθεσή σου δυο εξωτερικές και 2 εσωτερικές τσέπες.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ