2η συνεχόμενη νίκη Tomac

Αποτελέσματα αγώνα

Πρωτάθλημα οδηγών

Supercross 4ος γύρος: Απόλυτη κυριαρχία Tomac

Ο Eli Tomac δεν άφησε κανέναν να τον αμφισβητήσει στην πίστα του Glenale, αφού έστριψε πρώτος και ήταν μπροστά σε κάθε γύρο του αγώνα.

Ο 4ος αγώνας του Αμερικάνικου πρωταθλήματος Supercross έγινε στο Glendale της Αριζόνα και ο Tomac βρέθηκε στην κορυφή από το ξεκίνημα του αγώνα με τον αναβάτη της Yamaha, Justin Barcia να ακολουθεί. Κατά τη διάρκεια του αγώνα των 20 λεπτών, ο Barcia μείωνε συνεχώς τη διαφορά του από τον Tomac, αλλά τελικά μικρά λάθη προς το τέλος δεν του επέτρεψαν να τον απειλήσει και τερμάτισε τελικά 2 δευτερόλεπτα πίσω του. Τρίτος τερμάτισε ο Ken Roczen δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Honda.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Tomac, ο οποίος βρίσκεται στη δέκατη θέση του πρωταθλήματος αναβατών. Πίσω από τον Roczen τερμάτισε ο Jason Anderson, ο οποίος χρειάστηκε να παλέψει με πολλούς αναβάτες κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά συνεχίζει να φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πέμπτος τερμάτισε ο Marvin Musquin της KTM και την πρώτη εξάδα συμπλήρωσε ο Weston Peick. Πλέον, ο Anderson έχει μαζέψει 89 βαθμούς με τον Barcia να ακολουθεί με 80, ενώ τρεις λιγότερους έχει ο Roczen. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου στο Oakland.