Στο σφυρί οι κλασικές μοτοσυκλέτες του Richard Hammond

Ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία ένα μέρος της συλλογής από κλασικές μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα, για να χρηματοδοτήσει τη νέα του εκπομπή.

Ο Richard Hammond έχει μια επιχείρηση, που κάνει restoration σε κλασικά οχήματα και σύντομα θα αποκτήσει εκπομπή σε δενδροκομικά κανάλια που θα δείχνει μέρος της δουλειάς του. Η επωνυμία της επιχείρησής του είναι “The Smallest Cog”, που δείχνει ότι δίνεται μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες και γίνεται προσεκτική δουλειά, ενώ και η εκπομπή θα έχει το ίδιο όνομα. Προκειμένου όμως να τη χρηματοδοτήσει, ο Hammond αποφάσισε να αποχωριστεί 8 συνολικά κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του: “Το να πρέπει να πουλήσω κάποια δικά μου οχήματα για να υποστηρίξω την επιχείρησή μου που ασχολείται με την αποκατάσταση κλασικών αυτοκινήτων, δεν ήταν εύκολη απόφαση. Έγινε με βαριά καρδιά καθώς έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία. Όμως, θα χρηματοδοτήσουν την αποκατάσταση άλλων κλασικών και θα τους δώσουν νέα ζωή.”

Ας δούμε κάποιες από τις μοτοσυκλέτες που θα βρεθούν στη δημοπρασία χωρίς κατώτατη τιμή.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Sunbeam Model 2 του 1927


Velocette KSS Mk1 του 1932


Kawasaki Z900 του 1976


Moto Guzzi Le Mans Mk1 του 1977


Norton Dominator 961 Street Limited Edition του 2019


Ο Hammond θα βγάλει ακόμα προς πώληση μια Bentley S2 του 1959, μια Porsche 911T του 1969, και μια συλλεκτική Lotus Esprit Sport 350 του 1999. Η δημοπρασία θα διοργανωθεί από τη Silverstone Auctions και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Αυγούστου, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά και στο YouTube.

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »