Η Sara Lenzi

Σκοτώθηκε η 18χρονη αγωνιζόμενη Sara Lenzi

Τραγωδία στο ιταλικό πρωτάθλημα Motorally e Raid TTστην Ιταλία, με την Sara Lenzi να χάνει την ζωή της λόγω ατυχήματος μόλις στα 18 της χρόνια. Δείτε τι έγινε.

Θρήνος στον αθλητικό χώρο της γειτονικής μας Ιταλίας, καθώς μια πολλά υποσχόμενη και πολύ νέα αθλήτρια έχασε την ζωή της στα πλαίσια του αγώνα Motorally e Raid TT, στην Olbia. Πρόκειται για την 18χρονη Sara Menzi, που συμμετείχε στον αγώνα με ομάδα της Beta Racing.
 
Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της μετάβασης από την 1η στην 2η ειδική διαδρομή του αγώνα, η Menzi κινούμενη σε τμήμα δημόσιου δρόμου προσέκρουσε σε όχημα. Το εν λόγω αυτοκίνητο κινούταν αντίθετα από την φορά του τμήματος δρόμου στο οποίο βρέθηκε η Sara και η νεαρή αγωνιζόμενη δεν πρόλαβε να επιβραδύνει έγκαιρα.
 
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η σύγκρουση ήταν σφοδρή και η Menzi σκοτώθηκε ακαριαία, καθώς οι πρώτες βοήθειες που έφτασαν στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα διαπίστωσαν τον θάνατο της. Ο αγώνας διακόπηκε σήμερα Δευτέρα σε ένδειξη πένθους, ενώ θα συνεχιστεί από αύριο Τρίτη 8/12, στην μνήμη της νεαρής Sara. Σύσσωμος ο ιταλικός κόσμος της μοτοσυκλέτας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του και εμείς θα κάνουμε ακριβώς το ίδιο, στην οικογένεια και τους οικείους της Sara Menzi.