SYM VF185: Βρείτε την τιμή του και...κερδίστε έκπτωση!

Να η ευκαιρία σας να κάνετε δικό σας το πιο γρήγορο παπί στην Ελλάδα, ακόμα φθηνότερα! Κάντε κλικ και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό…

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Πριν λίγες ημέρες ήμασταν το πρώτο μέσο πανελλαδικά, που σας παρουσίασε το νέο SYM VF185, το νέο παπί της εταιρείας και το γρηγορότερο της κατηγορίας στην Ελλάδα, που ετοιμάζεται να κάνει δυναμική είσοδο. Με τον ισχυρότερο και μεγαλύτερο κινητήρα των 185 κ.εκ. και την ισχύ των 18 ίππων, το VF185 θέλει να αλλάξει μια για πάντα τα δεδομένα της αγοράς αποτελώντας μια συναρπαστική πρόταση για κάθε αναβάτη.

Όπως είχαμε αναφέρει και στο ειδικό μας άρθρο, το παπί θα κάνει την άφιξή του σύντομα, ενώ όπου να ναι θα ανακοινωθεί και επίσημα η τιμή του… Πιστεύετε ότι ξέρετε ήδη, πόσο θα κοστίζει; Αν ναι, η Γκοργκόλης Α.Ε. σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε μέρος στον νέο ειδικό διαγωνισμό, με έπαθλο 200 ευρώ έκπτωση!

Τα βήματα είναι απλά: Κάντε κλικ εδώ και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού. Κατόπιν, επιλέξτε μέσα από τις διαθέσιμες επιλογές ποια πιστεύετε ότι θα είναι η τιμή του νέου SYM VF185 στην Ελλάδα, καταχωρήστε τα  στοιχεία σας και… καλή σας επιτυχία! 
Οι 10 πρώτοι που θα έχουν μαντέψει σωστά την τιμή του VF185 και θα προβούν στην αγορά του, θα είναι και αυτοί που θα κερδίσουν την έκπτωση. 

Αν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για το VF185, μπορείτε να διαβάσετε το αντίστοιχο άρθρο μας κάνοντας κλικ εδώ. Κάντε δική σας την ευκαιρία, να αποκτήσετε τον νέο «βασιλιά» των παπιών φθηνότερα από τους άλλους!