Ψηφίστε και κερδίστε 5 μετρήσεις CMS MotoCert

Πάρε τώρα μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε μια από τις 5 μετρήσεις πλαισίου CMS από τη MotoCert.

Ψήφισε εδώ την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο commuter και κερδίστε 3 μοτοσυκλέτες και πολλά ακόμα δώρα!

Το σύστημα της MotoCert επιτρέπει τη μέτρηση του πλαισίου, του ψαλιδιού και του πιρουνιού της μοτοσυκλέτας χωρίς να χρειαστεί αποσυναρμολόγηση. Οι μετρήσεις γίνονται μέσα σε μερικά λεπτά από υπέρυθρες κάμερες υψηλής ακρίβειας και ελέγχεται η απόκλισή των αποτελεσμάτων από τα εργοστασιακά νούμερα. Η βάση δεδομένων περιέχει χιλιάδες μοντέλα και ενημερώνεται συνεχώς με καινούργια μέσω διαδικτύου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της MotoCert πραγματοποιεί μετρήσεις σε παπιά και ενημερώνει τη βάση δεδομένων της με στοιχεία που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

Ο τεχνικός που πραγματοποιεί τις μετρήσεις δεν έχει τη δυνατότητα να επέμβει στο σύστημα και να τροποποιήσει τα αποτελέσματα με ότι αυτό συνεπάγεται για την εγκυρότητα τους. Το σύστημα μέτρησης της MotoCert παρέχει πιστοποιημένες απαντήσεις για την κατάσταση της μοτοσυκλέτας ή του scooter και καταργεί το «ό,τι δηλώσεις είσαι». Οι μετρήσεις της MotoCert συνοδεύονται από γραπτές πιστοποιήσεις και αυτό ακριβώς είναι που ζητάει πλέον ο πελάτης για κάθε εργασία που πραγματοποιείται στη μοτοσυκλέτα του.

Η MotoCert κάνει δώρο 5 μετρήσεις CMS σε αντίστοιχους τυχερούς αναγνώστες ώστε να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για τη μοτοσυκλέτα τους ή τη μεταχειρισμένη που θέλουν να αγοράσουν. Η υπηρεσία μεγιστοποίησης πλαισίου CMS αποτελεί επέκταση του mega-m.a.x και μέσα από προσομοιώσεις επιτρέπει στον αναβάτη να δει τι επιπτώσεις θα έχουν στη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας διάφορες αλλαγές όπως η τοποθέτηση ελαστικών διαφορετικής διάστασης, η αλλαγή του μεταξονίου και της γωνίας cαster κλπ. Επίσης, παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το ίχνος, το ύψος της και άλλες παραμέτρους της γεωμετρίας της μοτοσυκλέτας. Το σύστημα της MotoCert αποθηκεύει και συγκρίνει τα αποτελέσματα πριν και μετά τις αλλαγές δίνοντας ξεκάθαρη εικόνα.

Ευχαριστούμε θερμά τη MotoCert για την υποστήριξη της στον μακροβιότερο θεσμό ανάδειξης της καλύτερης μοτοσυκλέτας.