Pirelli Angel GT II: Επιδόσεις και ασφάλεια

Μάθε εδώ τα πάντα για το κορυφαίο sport touring ελαστικό της Pirelli και κάνε πιο απολαυστικές τις διαδρομές σου.

Πρόκειται για την εξέλιξη του Pirelli Angel GT που ανέβασε ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των τουριστικών ελαστικών. Το Angel GT II είναι η ναυαρχίδα της Pirelli στα ελαστικά μεγάλων αποστάσεων και εμπεριέχει όλο το αγωνιστικό DNA της εταιρείας προσφέροντας κορυφαία διάρκεια ζωής. Ταυτόχρονα έχει εξαιρετικές επιδόσεις στο βρεγμένο χάρη στην πρωτοποριακή χάραξη που προέρχεται από την σπορ σειρά DIABLO.

Η νέα δομή του Angel GT II συνδυάζει τεχνολογίες από τα supersport ελαστικά με γόμες τελευταίας τεχνολογίας. Η ομοιογενής διασπορά της πίεσης στα σημεία επαφής προσφέρει ομοιόμορφη φθορά χαρίζοντας μεγάλη χιλιομετρική απόδοση, αλλά και προοδευτική συμπεριφορά για ευκολία χειρισμών και μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας. Η χάραξη του πέλματος συνδυάζει λοξές και κάθετες γραμμές. Οι πρώτες μεγιστοποιούν την κατευθυντικότητα στην είσοδο της στροφής και βελτιώνουν την απομάκρυνση νερού και άρα την πρόσφυση υπό κλίση, ενώ οι κάθετες εγκοπές προσφέρουν αυξημένη σταθερότητα και πρόσφυση σε γλιστερές επιφάνειες.

Το Angel GT II μπορεί να αντεπεξέλθει σε μεγάλο εύρος συνθηκών σε τουριστική χρήση, ενώ θα προσφέρει γενναίες δόσεις διασκέδασης, όταν ο αναβάτης αποφασίσει να ανεβάσει ρυθμό. Είναι ειδικά εξελιγμένο ώστε να συνεργάζεται πλήρως με τα τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας των μοτοσυκλετών.

Αν θέλεις κι εσύ να εξοπλίσεις τη μοτοσυκλέτα σου με ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό ελαστικό, στο Wheel City θα βρεις όλες τις διαθέσιμες διαστάσεις του Pirelli Angel GT ΙΙ μαζί με όλα τα τελευταία ελαστικά των μεγαλύτερων κατασκευαστών.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κάρπου 24, Ν.Κόσμος
Τηλ.: 210 9018066
info@wheelcity.gr
wheelcity.gr

Διαβάστε ακόμα