Η ιστορία της Silkolene

    1908 - Η εταιρεία Dalton and Company Limited ξεκινά τη δραστηριότητά της στην περιοχή Belper (Derbyshire) με την παραγωγή λιπαντικών για κινητήρες. Ήταν η εποχή όπου οχήματα με μηχανικά σύνολα εσωτερικής καύσης ξεκίνησαν να αντικαθιστούν τα παραδοσιακά ιππήλατα.

    1962 - Το πρώτο βρετανικό εργοστάσιο που ξεκινά την παραγωγή φαρμακευτικών και καλλυντικών ποιότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    1982 - Πλήρης ενασχόληση με τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, εισάγοντας εξειδικευμένα πρόσθετα και λάδια συνθετικής μορφής που έκαναν την εταιρεία να ξεχωρίσει στις πιο απαιτητικές συνθήκες λίπανσης.

    1990 – Η Dalton and Company Limited μετονομάζεται επίσημα σε
    Silkolene Lubricants Plc.



    1996 - Η νέα εταιρεία ενσωματώνεται στη Fuchs Lubricants UK, καθιστώντας την σαν τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο παραγωγό λιπαντικών παγκοσμίως. Η Silkolene έχει εξελιχθεί σε μια πραγματικά παγκόσμια μάρκα με πολυετή εμπειρία και τώρα τα προϊόντα της διατίθενται σε περισσότερες από 50 χώρες. Τα Premium προϊόντα της είναι εστιασμένα 100% στη μοτοσυκλέτα και παράγονται χρησιμοποιώντας όλη τη σύγχρονη διαθέσιμη τεχνολογία σε πρόσθετα και συνθετικά λιπαντικά. Με την τεράστια εξέλιξή της καταφέρνει να καθιερωθεί στη συνείδηση του μοτοσυκλετιστή, προσφέροντάς του την καλύτερη δυνατή απόδοση και προστασία. Η γκάμα της καλύπτει κάθε είδους ανάγκη και κάθε τύπο μοτοσυκλέτας, με τη μεγάλη αναγνώριση να έρχεται μέσα από την επιλογή της από πολλές αγωνιστικές ομάδες πρωταθληματικού χαρακτήρα.

    2019 – Τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται από επαγγελματικές αγωνιστικές ομάδες των MotoGP, WSBK, BSB, International Speedway, Motocross, Karting.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ