Όλο και περισσότεροι επιλέγουν έλεγχο πριν αγοράσουν μεταχειρισμένη

Όλο και περισσότεροι επιλέγουν έλεγχο πριν αγοράσουν μεταχειρισμένη

Όλο και περισσότεροι επιλέγουν έλεγχο πριν αγοράσουν μεταχειρισμένη

  • Όλο και περισσότεροι επιλέγουν έλεγχο πριν αγοράσουν μεταχειρισμένη
  • Όλο και περισσότεροι επιλέγουν έλεγχο πριν αγοράσουν μεταχειρισμένη
  • Όλο και περισσότεροι επιλέγουν έλεγχο πριν αγοράσουν μεταχειρισμένη

Όλο και περισσότεροι επιλέγουν έλεγχο πριν αγοράσουν μεταχειρισμένη

Ο τεχνικός έλεγχος πριν αγοράσεις μεταχειρισμένη μοτοσυκλέτα φαίνεται πως γίνεται όλο και πιο διαδεδομένος στην Ελλάδα. Και γιατί όχι εφόσον σχεδόν δεν σου κοστίζει τίποτα…

Η αγορά μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας αποτελούσε ανέκαθεν τον πιο δελεαστικό τρόπο να αποκτήσεις μοτοσυκλέτα ή και scooter. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες και μπορείς να πάρεις μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα με ένα budget που σε καινούρια θα «πήγαινες» σε μικρότερη ή χαμηλότερου κυβισμού μοτοσυκλέτα.

Το πρόβλημα που υπήρχε πίσω από αυτό (και εξακολουθεί να υπάρχει) είναι κατά πόσο η μεταχειρισμένη μοτοσυκλέτα που είδες και σου αρέσει είναι σε καλή κατάσταση ή στην κατάσταση στην οποία σου υπόσχονται.

Το κενό αυτό έρχεται αν καλύψει, η όλο και πιο πολύ διαδεδομένη υπηρεσία της MotoCert στην Ελλάδα. Κλείνεις ραντεβού την ημέρα και την ώρα που σε εξυπηρετεί και αυτή η ανεξάρτητη υπηρεσία σου πιστοποιεί την κατάσταση της μοτοσυκλέτας που θέλεις να αγοράσεις. Τόσο απλά και τόσο διάφανα. Εμείς δοκιμάσαμε την υπηρεσία σε δικό μας όχημα.

Μάλιστα το σύνηθες deal που γίνεται με τον έμπορο ή τον ιδιώτη που πουλάει την μοτοσυκλέτα είναι: «εφόσον η μοτοσυκλέτα είναι όπως μου την περιγράφεις, θα το πληρώσω εγώ. Αν δεν είναι όπως μου τα είπες όμως, το κόστος θα επιβαρύνει εσένα. Πάντως, πλέον αρκετοί έμποροι πάνω από 288, είναι επίσημοι συνεργάτες της motocert και έχουν «βάλει» από μόνοι τους την υπηρεσία στα μαγαζιά τους.


Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Το σύστημα μέτρησης mega-m.a.x της MotoCert μετρά το πλαίσιο, το υποπλαίσιο και το ψαλίδι της μοτοσυκλέτας και ελέγχει για αποκλίσεις από τα νούμερα του κατασκευαστή. Πρόκειται για το πιο ακριβές σύστημα μέτρησης πλαισίου και γεωμετρίας του κόσμου και διαθέτει μια πλήρως ενημερωμένη βάση δεδομένων, η οποία καλύπτει περισσότερα από 1.300 μοντέλα μοτοσυκλετών και ενημερώνεται αυτόματα μέσω διαδικτύου. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της MotoCert είναι ότι δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί η μοτοσυκλέτα μιας και οι μετρήσεις γίνονται ηλεκτρονικά από κάμερες και λέιζερ. Επίσης, δεν χρειάζεται κάποιος να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα, αφού οι μετρήσεις γίνονται στατικά στο μονό ή το διπλό σταντ. Μπορείς να μάθεις τα πάντα για το mega-m.a.x με ένα κλικ εδώ.Ένα ακόμα σημείο που πρέπει να ελέγξετε στην υποψήφια μεταχειρισμένη είναι το εμπρός σύστημα ανάρτησης καθώς είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα εξαρτήματα και είναι ιδιαίτερα ευάλωτο σε περίπτωση πτώσης. Ο οπτικός έλεγχος δεν είναι αρκετός προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του πιρουνιού. Μικρές μεταβολές μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη συμπεριφορά του δικύκλου και να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ασφάλεια του αναβάτη. Χρειάζονται μετρήσεις υψηλής ακρίβειας. Δες εδώ πώς το σύστημα f.e.in της MotoCert μπορεί να τεκμηριώσει και να αποτυπώσει την πραγματική του κατάσταση.Αν ψάχνεις για μεταχειρισμένο scooter το σύστημα f.i.x της MotoCert κατασκευάστηκε ειδικά για να κάνει εύκολη τη μέτρηση του πλαισίου και του πιρουνιού ενός scooter, χωρίς να χρειαστεί καμία αποσυναρμολόγηση. Η επιλογή του σωστού μεταχειρισμένου μπορεί να σε γλυτώσει από μια πανάκριβη επισκευή, το κόστος της οποίας ίσως ξεπερνά την αξία του δικύκλου. Το f.i.x παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πλαίσιο, τη μονάδα κινητήρα – πιρουνιού και την παραλληλότητα των τροχών. Δες εδώ όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το σύστημα f.i.x.

Κλείσε σήμερα ραντεβού και μια από τις κινητές μονάδες της MotoCert θα βρεθεί στον συνεργάτη που εσύ έχεις επιλέξει.

Δες εδώ με 1 κλικ το κόστος κάθε υπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.motocert.gr

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »