Ο Joan Mir μελετά το Silverstone στο... Playstation!

Δεν έχει οδηγήσει ποτέ στην Βρετανία σε επίπεδο MotoGP! «Αίνιγμα» θα είναι η πρώτη επαφή του Joan Mir στην μεγάλη κατηγορία με την πολύπλοκη βρετανική πίστα και ο Ισπανός δεν κρύβει ότι προπονείται… στο σαλόνι! Πιστεύετε ότι η προπόνηση στο PS βοηθάει στην πίστα;

Ο Joan Mir φτάνει στο Silverstone της Αγγλίας με το εξής παράδοξο: Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκεί με μοτοσυκλέτα της μεγάλης κατηγορίας! Και αυτό, διότι το 2019 ήταν τραυματισμένος, ενώ πέρσι το GP δεν έγινε λόγω κορωνοϊού. Πως λοιπόν προετοιμάζεται ο Ισπανός για μια πίστα που δεν την έχει δει ποτέ στη σέλα μιας MotoGP; Απλά, παίζοντας… Playstation!

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
O Mir δήλωσε συγκεκριμένα: «Το Silverstone θα είναι παράξενο και ενδιαφέρον για μένα, γιατί δεν έχω οδηγήσει ποτέ εδώ με MotoGP, πάει καιρός από τότε που έχω οδηγήσει εκεί. Πρέπει να συνεχίσω να προπονούμαι στο Playstation!»  
 
Παράλληλα, ο Mir έκανε και το σχόλιο του για το φετινό πρωτάθλημα: «Κάθε αγώνας φέτος είναι πιο δύσκολος, γιατί όλοι είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Οι  μοτοσυκλέτες είναι πολύ παρόμοιες, οπότε αυτό σημαίνει ότι προσπαθούμε σκληρότερα για να πιάσουμε τους στόχους μας. Αλλά όπως έχουμε δείξει, ακόμα και σε πίστες που δεν ταιριάζουν στην μοτοσυκλέτα μας, όπως στην Αυστρία, μπορούμε να πετύχουμε καλά αποτελέσματα».
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »