Το νέο Norton Dominator Street

Νέο Norton Dominator Street

Μια limited μοτοσυκλέτα-έκπληξη παρουσίασε η Norton, η οποία θα φτιαχτεί αποκλειστικά για 50 τυχερούς αναβάτες. Δείτε περισσότερα για την Dominator Street…

H Norton προέβη στην παρουσίαση της νέας Dominator Street, μιας πολύ ειδικής μοτοσυκλέτας που θα παραχθεί σε μόλις 50 κομμάτια. Πρόκειται για μια κλασικού στυλ μοτοσυκλέτα με απευθείας αναφορά στην vintage παράδοση της εταιρείας, που θα πουληθεί έναντι του ποσού των 21.950 λιρών ή αλλιώς περίπου 24.200 ευρώ.

Για να «κλείσει» την νέα Dominator Street, ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 2.000 λιρών ως προκαταβολή και κατόπιν να επικοινωνήσει προσωπικά, με την Norton για την δέσμευση μίας από τις μοτοσυκλέτες, οι οποίες αναμένεται βέβαια να… εξαφανιστούν εν ριπή οφθαλμού!

Κάθε μία από τις μοτοσυκλέτες είναι αριθμημένη και στην καρδιά τους χτυπά ένας δικύλινδρος κινητήρας τω 961 κ.εκ.. Η μοτοσυκλέτα φέρει πολλά χαρακτηριστικά μοναδικότητας, όπως τμήματα και φιλροκούτι από carbon, χειροποίητο ρεζερβουάρ και ψηλότερο τιμόνι και ειδική χειροποίητη εξάτμιση. Ακόμα, οι τιμονόπλακες του μοντέλου είναι γυαλισμένες, ενώ το κάλυμμα συμπλέκτη και ο προφυλακτήρας είναι διάτρητα.

Ο ιδιοκτήτης της Dominator Street θα μπορεί να την επιλέξει είτε με συμβατικό Ohlins πιρούνι, είτε με γυαλισμένο USD, πλήρως ρυθμιζόμενο, ενώ το πίσω αμορτισέρ είναι της Ohlins σε κάθε περίπτωση.