O Alex Rins νίκησε στην Αυστραλία, αφήνοντας πίσω του τον πανίσχυρο σήμερα Marc Marquez.

O Alex Rins νίκησε στην Αυστραλία, αφήνοντας πίσω του τον πανίσχυρο σήμερα Marc Marquez.

MotoGP, αποτελέσματα Αυστραλίας: Εντυπωσιακή νίκη Rins

Τούμπα όλα στο πρωτάθλημα! Νίκη του εντυπωσιακού Rins που ξεκινούσε από την 10η (!) θέση, Marquez ξανά στο βάθρο και παραλίγο νικητής, στην 3η θέση ο Pecco Bagnaia σώζοντας σημαντικούς πόντους. Ακόμα ένας αγώνας-εφιάλτης για τον Fabio Quartararo…

Νίκη του Alex Rins, την αφιέρωσε στην Suzuki

Σε έναν αγώνα-θρίλερ, ο Alex Rins χάρισε μια σημαντική νίκη στον εαυτό του, αλλά και στην Suzuki, η οποία από του χρόνου δεν θα βρίσκεται στις πίστες του παγκόσμιου. Ο Rins ξεκινούσε μόλις από την 10η θέση, αλλά έκανε μια θεαματική άνοδο στην πίστα προσπερνώντας τους Bagnaia, Marquez και Martin, μάλιστα ενώ ο τελευταίος βρισκόταν στην πρώτη θέση. Ο Bagnaia ανταπάντησε, με τον Marc Marquez να τον ακολουθεί και αφήνοντας τον Rins 3o, όμως ο «42» δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Χρειάστηκε να φτάσει ο αγώνας στον τελευταίο γύρο, ώστε ο Rins να προσπεράσει τον Bagnaia, κάτι που κατάφερε και ο Marc Marquez! Ο 8άκις πρωταθλητής της Repsol Honda επιχείρησε επανειλημμένα να πάρει την πρωτιά από τον Rins, όμως ο συμπατριώτης του δεν έκανε κανένα λάθος και πήρε την καρό σημαία. Ο Bagnaia, τερμάτισε 3ος. O Alex Rins αφιέρωσε την νίκη στην Suzuki, η οποία αποχωρεί από τους αγώνες με το τέλος της φετινής σεζόν.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εφιάλτης για τον Fabio, έχασε την κορυφή της βαθμολογίας

Στο Phillip Island είχαμε μια ακόμα πολύ κακή εμφάνιση του Fabio Quartararo, ο οποίος τελικά έφυγε από την Αυστραλία με μηδενικό! Ο Fabio βρέθηκε υπό πίεση από τον Miller και τον Marini, οι οποίοι τον προσπέρασαν τελικά, ενώ στην 4η στροφή της πίστας έκανε σοβαρό λάθος και βγήκε εκτός, χάνοντας πάρα πολλές θέσεις και ευκαιρία να τερματίσει στους βαθμούς. Ο Fabio προσπάθησε να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και ανέβασε πάρα πολύ τον ρυθμό του, καταφέρνοντας μάλιστα να είναι ο γρηγορότερος αναβάτης στην πίστα, όμως σημείωσε πτώση στον 11ο γύρο, στην 2η στροφή της πίστας. Με αυτό τον τρόπο ο Fabio βρίσκεται πλέον στην 2η θέση του πρωταθλήματος και 219 βαθμούς, 14 λιγότερους από τον Bagnaia, o οποίος έχει την ευκαιρία να κλειδώσει το πρωτάθλημα στην Μαλαισία. 

Σύγκρουση Alex Marquez και Jack Miller, ποινή για τον Ισπανό

Αδοξα τελείωσε η εμφάνιση του Jack Miller στην πατρίδα του, αφού ο αναβάτης της εργοστασιακής Ducati έμεινε εκτός αγώνα, μετά από σύγκρουση με τον Alex Marquez. Ο Marquez έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του στην 4η στροφή της πίστας, στον 9ο γύρο και έγινε αιτία ατυχήματος με τον Αυστραλό. Οι αγωνοδίκες αποφάσισαν την επιβολή ποινής «μεγάλου γύρου» (Long Lap) στον Alex Marquez, στο επόμενο Grand Prix που θα γίνει στην Sepang της Μαλαισίας.  

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »