O Davide Brivio με τα χρώματα της ομάδας MotoGP, Suzuki Ecstar.

O Davide Brivio με τα χρώματα της ομάδας MotoGP, Suzuki Ecstar.

MotoGP: Φήμες για επιστροφή του Davide Brivio στην Suzuki

Ούτε έναν χρόνο δεν έλειψε ! Φήμες ότι ο Davide Brivio εγκαταλείπει την Formula 1 μετά από μόλις ένα χρόν, για να επιστρέψει στα MotoGP, κυκλοφόρησαν στην Ιταλία.

Αυτό και αν είναι σοκ, αν γίνει. Φαίνεται πως ο Davide Brivio έχει τον τρόπο του να απασχολήσει την επικαιρότητα, ειδικά αν πραγματοποιηθεί η φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Πιο συγκεκριμένα, μετά την αποχώρηση-βόμβα από την Suzuki Ecstar στο τέλος του 2020, ο Davide Brivio πιθανόν θα επιστρέψει στην ομάδα για το 2022!

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Ψάχνει απεγνωσμένα manager η Suzuki Ecstar;

Η είδηση προκαλεί, αν μη τι άλλο, εντυπώσεις από κάθε άποψη. Η μία «πλευρά» του παρασκηνίου, λέει ότι η Suzuki προσπαθεί, ανεπιτυχώς, να βρει τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Brivio, εδώ και καιρό. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Davide Brivio ήταν ο «μαέστρος» πίσω από την τρομακτική ανάπτυξη της Suzuki στα MotoGP από το 2015, όπως και πίσω από το πρωτάθλημα του Joan Mir το 2020. Η ιταλική πηγή που μεταφέρει την είδηση, λέει ότι ο Schinichi Sahara, ο τρέχων επικεφαλής της Suzuki, έχει έρθει σε επαφή «με το μισό paddock» για να βρει τον κατάλληλο manager, χωρίς όμως να καταλήγει κάπου.
 

Δεν «άντεξε» στο περιβάλλον της Formula 1 ο Brivio;

Αν και ο Davide Brivio εμφανίστηκε έτοιμος να αναλάβει την νέα πρόκληση του κόσμου της Formula 1 το 2020, οι ιταλικές πηγές σημειώνουν ότι η προσαρμογή του δεν ήταν τελικά απόλυτα επιτυχής. Και αυτό, διότι ο Ιταλός manager εργάζεται σε ένα περιβάλλον πολύ διαφορετικό από αυτό που είχε συνηθίσει στην μοτοσυκλέτα επί πολλά έτη, ενώ έχει κληθεί να μετακομίσει στην Αγγλία, κάτι που μπορεί ο ίδιος να μην δέχεται.
 

Επιστροφή στην «πρώην» με αποφάσεις στο Misano την άλλη εβδομάδα;

Με βάση όλες αυτές τις πληροφορίες, λέγεται ότι  οι ανάλογες αποφάσεις είναι θέμα μερικών ημερών και θα ληφθούν στο επόμενο Grand Prix, δηλαδή στο Misano το τριήμερο 22-24 Οκτωβρίου. Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τις ανάλογες εξελίξεις…
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »