Στιγμιότυπα από τον αγώνα στην πίστα των Σερρών

Στιγμιότυπα από τον αγώνα στην πίστα των Σερρών

Στιγμιότυπα από τον αγώνα στην πίστα των Σερρών

Στιγμιότυπα από τον αγώνα στην πίστα των Σερρών

Με βάθρο στις Σέρρες

Με 2 τρίτες θέσεις από τον Αλέξη Γεωργαντά επισφράγισε την παρουσία της στις Σέρρες η Husqvarna Motul MX Team, στον πρώτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross.

Στο ξεκίνημα μίας νέας χρονιάς και με ένα νέο μέλος στην σύνθεσή της, η Husqvarna MOTUL MX Teamολοκληρώνει το πρώτο αγωνιστικό της Σαββατοκύριακο με μία δυνατή εμφάνιση στον πρώτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στις Σέρρες.

O Αλέξης Γεωργαντάς πήρε δύο τρίτες θέσεις στην ΜΧ2 κι έτσι ολοκλήρωσε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς τρίτος στην τελική κατάταξη της κατηγορίας δείχνοντας σαφώς τις προθέσεις του να κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας.Κάνοντας το αγωνιστικό του ντεμπούτο κάτω από τις τέντες της ομάδας, ο Φραγκίσκος Ζούνης έδειξε πολύ καλά δείγματα στις Σέρρες. Επάνω στη δική του FC 250 μοντέλο του 2018, ο Φραγκίσκος ολοκλήρωσε τον αγώνα στην τέταρτη θέση της ΜΧ2 με τερματισμούς εντός εξάδας στα δύο σκέλη.

Για τον εκπρόσωπο της ομάδας στην ΜΧ1 ¶ρη Τσαρνά, το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες έφερε μία τέταρτη θέση στην τελική κατάταξη. Επάνω στη νέα του FC 450 και με την υποστήριξη των τεχνικών του RacingDesign της Ρόδου, ο ¶ρης ξεκινά τη νέα χρονιά με βλέψεις για περισσότερες νίκες στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross να συνεχίζεται στο ¶ργος, στις 3 και 4 Μαρτίου στη γνωστή πίστα της Πελοποννήσου.

Οι δηλώσεις των αναβατών

Αλέξης Γεωργαντάς: “Ήταν ένας δύσκολος αγώνας αλλά κάναμε το καλύτερο δυνατό. Υπήρξε έντονος συναγωνισμός σε κάθε σκέλος της κατηγορίας, με πολλούς αναβάτες να μάχονται για την πρώτη τριάδα. Είχα καλές εκκινήσεις και στα δύο σκέλη κι αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό. Στο πρώτο σκέλος κατάφερα να τερματίσω στην τρίτη θέση μένοντας πίσω από τον Νίκο Λυρίου. Στο δεύτερο σκέλος έφυγα λίγο χειρότερα στην εκκίνηση αλλά κατάφερα γρήγορα να κάνω κάποιες προσπεράσεις. Κυνήγησα τους πρωτοπόρους και κατάφερα πάλι να τερματίσω στην τρίτη θέση. Είμαι προσωπικά χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Στόχος στο ¶ργος να πάμε ακόμη καλύτερα.” 

Φραγκίσκος Ζούνης: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματά μας στις Σέρρες. Η νέα μου FC 250 είναι μία εξαιρετική μοτοσυκλέτα και πιστεύω θα με βοηθήσει να πάω ακόμα πιο ψηλά. Ξεπερνώντας κάποιες μικρές ατυχίες, κατάφερα να πάρω μία έκτη και μία τέταρτη θέση στις Σέρρες. Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα είναι θετικό και συνεχίζουμε τη δουλειά για τη συνέχεια τουπρωταθλήματος. Χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά επάνω στη νέα μοτοσυκλέτα, ώστε στο ¶ργος να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί.”

Αρης Τσαρνάς: “Ξεκινάμε τη χρονιά με μία συνολικά καλή επίδοση στις Σέρρες. Στο πρώτο σκέλος η εκκίνησή μου δεν ήταν καλή και βρέθηκα να ακολουθώ καλούς αναβάτες. Χρειάστηκα περίπου έξι με εφτά γύρους για να βρεθώ πίσω από τους τρεις πρωτοπόρους, αλλά είχα πλέον χάσει χρόνο. Ο τερματισμός στην τέταρτη θέση ήταν το καλύτερο που μπορούσα να πετύχω. Στο δεύτερο σκέλος έφυγα σε πιο καλή θέση κι έφτασα να οδηγώ στην τρίτη θέση για ένα διάστημα. Τερματίζοντας τέταρτος έκλεισα το Σαββατοκύριακο με την τέταρτη θέση στη συνολική κατάταξη της κατηγορίας μου.”