Kymco Κουρτέσης: Η αξιόπιστη επιλογή

Kymco Κουρτέσης: Η αξιόπιστη επιλογή

Για περισσότερα από 25 χρόνια η Kymco Κουρτέσης παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους αναβάτες. Δες γιατί πρέπει να την επιλέξεις.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Η εταιρεία Κουρτέσης Ιωάννης δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής και συντήρησης μοτοσυκλετών από το 1996, ενώ 2 χρόνια αργότερα έγινε εξουσιοδοτημένο service Kymco. Για αρκετά χρόνια ο Κος Κουρτέσης ήταν τεχνικός διευθυντής της Kymco, ενώ συνεχίζει ακόμα και σήμερα να παρακολουθεί σεμινάριο ώστε να είναι άρτια ενημερωμένος γύρω από τις εξελίξεις που αφορούν τόσο σε παλιότερα μοντέλα αλλά και στα νεότερα μοντέλα και τις τεχνολογίες που αυτά ενσωματώνουν.

Η απόλυτη εξειδίκευση και η ουσιαστική αφοσίωση στις διεθνείς προδιαγραφές που έχει θεσπίσει ο κατασκευαστής, εγγυώνται το τέλειο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα ώστε το αγαπημένο σας μοντέλο Kymco να εκπληρώνει στο μέγιστο την επιθυμία σας για δυναμικές διαδρομές. Η εταιρεία Κούρτεσης Ιωάννης βρίσκεται στην περιοχή των Αχαρνών και αφοσίωση του και η βαθιά του τεχνογνωσία εγγυώνται μια ποιοτική και ικανοποιητική παροχή υπηρεσιών προς κάθε κάτοχο Kymco.

Το εξουσιοδοτημένο service Κουρτέσης Ιωάννης έχει ως βασικότερο στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη. Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις των πελατών και έχοντας ως σημαντικά εφόδια την εμπειρία, τη τεχνογνωσία, το μεράκι, και δίνοντας πάντα σημασία στη λεπτομέρεια, μπορούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις αλλά και τις απαιτήσεις που είναι δεδομένες. Με γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ αλλά και σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα μπορεί να δώσει αξιόπιστες λύσεις και εγγυημένο αποτέλεσμα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνει.

Οι υπηρεσίες

Service: Ο περιοδικός έλεγχος της κατάστασης και το service του αγαπημένου σας Kymco είναι ένα ιδιαιτέρως σημαντικό θέμα, καθώς με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε σημαντικές δαπάνες επισκευής που προκύπτουν από παραμέληση ή ανεπαρκή συντήρησή. Το συνεργείο προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για όλα τα μοντέλα Kymco, ενώ μέσω των υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης που παρέχονται, καλύπτονται όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη του κινητήρα και όλα τα ηλεκτρολογικά συστήματα των μοντέλων.

Ανταλλακτικά: Όλα τα ανταλλακτικά είναι γνήσια Kymco, έχουν τέλεια εφαρμογή και είναι τα μόνα που μπορούν να εγγυηθούν την απροβλημάτιστη λειτουργία και την αξιοπιστία του οχήματός σας για πολλά χιλιόμετρα, καθώς συμφωνούν με τις προδιαγραφές λειτουργίας του εργοστασίου.

Διαγνωστικός έλεγχος: Πλήρης τεχνικός έλεγχος όλων των επιμέρους συστημάτων και παραμέτρων, ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα λειτουργία τους.

Πρωταρχικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι` αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των μοντέλων Kymco. Βασικό μέλημα του εξουσιοδοτημένου service Κουρτέσης Ιωάννης είναι να προσφέρει αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα σε ό,τι εργασία αναλαμβάνει, πάντα με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, άμεσα και οικονομικά.

Με σεβασμό προς τον πελάτη και την περιουσία του, φιλικό χαμόγελο, υπομονή, επιμονή και ειλικρίνεια το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Κουρτέσης Ιωάννης αναπτύσσει καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους αναβάτες. Η πολυετής εμπειρία στον χώρο των δύο τροχών, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνική κατάρτιση του προσωπικού και τον άρτια εξοπλισμένο χώρο εργασιών, καθιστούν την επιχείρηση συνώνυμο με την ποιότητα και την αξιοπιστία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λ. Δημοκρατίας 245, Αχαρνές

Τηλ.: 210 2388095

emai: johnracing@hotmail.gr

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


motokourtesis.gr
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »