Θύμα των εξελίξεων σχετικά με τον κορωνοϊό έπεσε και ο αγώνας του Qatar στα World Superbikes.

Κορωνοϊός: Αναβάλλεται και ο αγώνας WSBK στο Qatar

Στην αναβολή του αγώνα των World Superbikes προχώρησαν οι διοργανωτές του πρωταθλήματος, λόγω κορωνοϊού – Δείτε περισσότερα.

Μετά την ακύρωση του αγώνα στην κατηγορία MotoGP στο Κατάρ, που θα γινόταν αυτή την Κυριακή 8 Μαρτίου, αλλά και την επ αόριστον αναβολή των αγώνων στην Ταϋλάνδη, έρχεται και ακόμη ένα νέο από την Dorna: Και ο αγώνας των WSBK στο Κατάρ, αναβάλλεται, ελέω κορωνοϊού, επ αόριστον.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της αναβολής έγινε και πάλι με επίσημο δελτίο τύπου, το οποίο έκανε λόγο στην «ζωτική σημασία των Ιταλικών συμμετοχών» για το πρωτάθλημα των WSBK. Προφανώς, λόγω των μέτρων ασφαλείας που έχουν ενεργοποιηθεί στο Qatar, κάθε ταξιδιώτης που φτάνει από την Ιταλία θα πρέπει να βρεθεί σε καραντίνα τουλάχιστον 14 ημερών, κάτι που θα διατάρασσε την ομαλή διεξαγωγή του γεγονότος.

Ο αγώνας του Qatar για τα Superbikes είχε προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου και, με τα τελευταία δεδομένα, η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαρτίου, στην Jerez. Αναμένονται και περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.