Η Kawasaki ZX-25R

Kawasaki ZX-25R: Αυτή είναι η τιμή του...

…και είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει συζητήσεις! Πόσο πιστεύετε ότι κοστίζει να αποκτήσει κανείς το τετρακύλινδρο, νέο μοντέλο της Kawasaki; Δείτε εδώ.

KAWASAKI: Δείτε όλα νέα μοντέλα του 2024 στο νέο ελληνικό website!

Η Kawasaki ZX-25R που παρουσιάστηκε πέρσι, επανέφερε στο προσκήνιο μια ξεχασμένη συνταγή για sportbikes: Τον τετρακύλινδρο κινητήρα, μικρού κυβισμού και μεγάλης ταχύτητας περιστροφής. Φυσικά, λόγω κόστους και ρύπων, οι τετρακύλινδροι κινητήρες σε αυτά τα κυβικά έχουν πρακτικά εξαφανιστεί, αυτό όμως δεν σταμάτησε την Kawasaki από το να δημιουργήσει το νέο ZX-25R, το οποίο μάλιστα δημιούργησε ένα ισχυρό ρεύμα ειδήσεων και φήμης γύρω από το όνομα του, παγκόσμια.
 
Όσοι παρακολουθούσαν τις εξελίξεις  γύρω από το μοντέλο, περίμεναν ότι η τιμή του θα είναι αρκετά υψηλή και… πράγματι, η είδηση έρχεται να το επιβεβαιώσει. Αρχικά, να θυμίσουμε ότι το ZX-25R, δεν θα φτάσει προς το παρόν στην Ευρώπη και προορίζεται για τις Ασιατικές αγορές. Ωστόσο, η Νέα Ζηλανδία φαίνεται πως εξασφάλισε πρόσβαση στο μοντέλο, αλλά μόνο μέσω online παραγγελίας και ανάλογα με την ζήτηση που θα επικρατήσει.
 
Πόσο κοστίζει; Μιλάμε για 15.990 δολάρια Νέας Ζηλανδίας, που μεταφράζονται σε περίπου 9.200 ευρώ. ΟΚ, πριν αρχίσετε να… φωνάζετε, να θυμίσουμε ξανά ότι μιλάμε για ένα εξειδικευμένο μοντέλο, με έναν ακριβό τετρακύλινδρο στην καρδιά του, που είναι πιθανόν να φτάσει σε συγκεκριμένες μόνο αγορές.
 
Όπως και να έχει, το ZX-25R είναι ακόμα επιθυμητό σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και όχι μόνο! Τι πιστεύετε εσείς; Πρέπει να έρθει και στην Ελλάδα, η Kawasaki ZX-25R;
 

  • Chris

    Euxomai na erthei sintoma aksizi panemorfo oikonomikotato mono timi na pesei ligo kai sugoura th ginei epitixia an erthei st elada eina to pio omorfo !!!!

      2
  • Δημήτρης

    Από την στιγμή που έκανε κάποτε επιτυχία το συγκεκριμένο στην Ελλάδα γιατί να μην κυκλοφορήσει ξανά .

      3
  • Βαγγος

    Και βέβαια πρέπει να έρθει βέβαια χρειάζεται λίγο κατέβασμα η τιμή του σε πθο λογικά πλαίσια για ένα δυομισαρη βέβαια από όσα έχω διαβάσει έχει εξαιρετικό κινητήρα....

      1
  • Πέτρος Ματσουκης

    Πρέπει να έρθει στην Ελλάδα αυτό το μοντέλο. Είμαι μεγας θαυμαστής της kawasaki

      4
  • ΓιαννηςΜ

    Όταν η kawasaki πούλαγε πέρυσι το απαρχαιωμένο klx 250 5500e, τα όντως πολλά 9000 φαντάζουν λίγα....

      5