KYMCO: Ακόμα μια συμμετοχή για τη φετινή EICMA

Με φυσική παρουσία θα βρίσκεται στην EICMA και η Kymco, όπως ανακοίνωσε επίσημα.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Τους προηγούμενους μήνες, σημαντικές εταιρείες όπως Suzuki, Yamaha, Benelli και Honda, είχαν ανακοινώσει την πρόθεση παρουσίας στην EICMA με δελτία τύπου, κάτι που δεν ήταν κανόνας πριν την πανδημία. Τώρα όμως, φαίνεται ότι οι κατασκευαστές θέλουν να υπογραμμίσουν την σημασία της συμμετοχής, σε μια έκθεση όπως η EICMA με τις ημερομηνίες διεξαγωγής να έχουν οριστεί από 23 έως 28 Νοεμβρίου 2021.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Η Kymco έχει ισχυροποιήσει την παρουσία της στις αγορές όλου του κόσμου με τα scooter της να είναι οδηγοκεντρικά και σπορ, ενώ καταναλώνει σημαντικούς πόρους ώστε να προϊόντα της να γίνονται γνωστά σε κάθε γωνιά του κόσμου. Για να το καταφέρει αυτό επιλέγει δημοφιλείς εκθέσεις όπως EICMA, Beijing Auto Show και Milan Motor Show.

Ο Stefani Gianotti εκπρόσωπος της επίσημης εταιρείας που εισάγει και διανέμει τα scooter της Kymco στην Ιταλία δήλωσε: “Είναι πολύ ευχάριστο που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την παρουσία μας στην EICMA αυτή την ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά. Μετά την ακύρωση του 2020, πρέπει να γίνει επανεκκίνηση και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και η EICMA είναι μια πολύ σημαντική έκθεση, όχι μόνο για τους 2 τροχούς, αλλά για τον χώρο των εκθέσεων γενικότερα.”

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »