KTM RC 8C: Ξεπούλησε σε λιγότερο από 5 λεπτά

Σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε η KTM να πουλήσει και τα 100 RC 8C που θα κατασκευαστούν.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η KTM είχε παρουσιάσει το RC 8C, μια εντυπωσιακή supersport μοτοσυκλέτα αποκλειστικά για χρήση σε πίστα. Η Αυστριακή εταιρεία θα κατασκευάσει μόλις 100 κομμάτια και οι ενδιαφερόμενοι θα έπρεπε να το προπαραγγείλουν συμπληρώνοντας τη φόρμα και καταθέτοντας προκαταβολή. Όμως η ζήτηση ήταν μεγάλη και η φόρμα έκλεισε σε μόλις 4 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα, αφού τόσο χρειάστηκε για να εξαντληθούν τα RC 8C.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »




Να θυμίσουμε οτι στο επίκεντρο βρίσκεται ο εν σειρά δικύλινδρος κινητήρας των 899 κυβικών που κινεί και το 890 Duke R, ο οποίος αποδίδει 126 ίππους. Η εισαγωγή αέρα είναι νέα για βελτιωμένη απόκριση του γκαζιού, ενώ διαφορετική είναι και η εξάτμιση. Πέρα από αυτά δεν έχουν γίνει αλλαγές στον κινητήρα, οποίος εδράζεται σε ατσάλινο πλαίσιο. Το φαίρινγκ με τα carbon αεροδυναμικά πτερύγια είναι προφανώς εμπνευσμένο από τα MotoGP, ενώ επίσης από ανθρακονήματα είναι το εμπρός φτερό.

Τα περιφερειακά είναι από το πάνω ράφι, αφού είναι εξοπλισμένο με σφυρήλατους τροχούς Dymag UP7X, που φορούν σλικ ελαστικά Pirelli Diablo Superbike, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις WP Apex Pro και φρένα της Brembo που σου επιτρέπουν να ρυθμίζεις ακριβώς το σημείο “δαγκώματος”, όπως ακριβώς σε μια MotoGP μοτοσυκλέτα. Το πακέτο των ηλεκτρονικών AIM MXS 1.2 Race, σου επιτρέπει να ρυθμίζεις τα πάντα από την οθόνη των 5 ιντσών, είτε μέσω laptop.



Μάλιστα 25 από τους 100 ιδιοκτήτες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τη μοτοσυκλέτα σε ένα μοναδικό event της Red Bull KTM Factory Racing μαζί με τους Dani Pedrosa και Mika Kallio. Κάποιοι τυχεροί από αυτούς θα κερδίσουν και σημαντικά δώρα όπως σετ τροχών, δίσκους φρένων, κουβέρτες ελαστικών και “χαλάκι” KTM για τα pits.

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »