Θα μπορούσε να είναι έτσι το νέο Honda Rebel 1100;

Honda Rebel 1100: Ρεαλιστικά σενάρια ή φήμες;

Θα μεγαλώσει η… μονομελής οικογένεια του Honda Rebel ή θα μείνουμε για άλλη μια φορά στα σενάρια; Δείτε τι λένε πηγές από την Ιαπωνία.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το Honda Rebel είναι ένα μοντέλο που, τουλάχιστον για την χώρα μας, έρχεται μόνο σε 500 κυβικά. Είναι ήδη από την αρχή μια ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς είναι το μόνο cruiser μοντέλο της Honda στην αγορά μας και έχει παραμείνει έτσι εδώ και καιρό. Θα μπορούσε όμως να έρθει και ένα μεγάλο αδερφάκι του, στα 1.100 κυβικά;

Έτσι ισχυρίζονται τουλάχιστον, πηγές από την Ιαπωνία. Το περιοδικό Young Machine κάνει για άλλη μια φορά σενάρια, περιμένοντας ή μάλλον… ελπίζοντας στην έλευση ενός Honda Rebel 1100. Το «θεωρητικό» μοντέλο θα εξοπλίζεται με τον νέο, δικύλινδρο σε σειρά, κινητήρα των 1.100 κυβικών που «φοράει» το Africa Twin. Αυτό σημαίνει ότι το Rebel 1100, θα αποδίδει περίπου 102 ίππους και μάλιστα αρκετά… ροπάτους, θυμίζοντας σε πολλαπλά επίπεδα μια «αρχέτυπη» cruiser.

Μάλιστα, οι γραφίστες του Young Machine προχώρησαν και στην ψηφιακή απεικόνιση της Rebel 1100, που την βλέπετε στην εικόνα: Στην βασική μορφή του μοντέλου, ουσιαστικά τοποθετήθηκε ο 1.100άρης κινητήρας, ο οποίος βέβαια έχει την δική του ιδιαίτερη μορφή. Αξίζει να σημειώσουμε κάπου εδώ ότι οι φήμες για ένα μεγαλύτερο Rebel κρατούν τουλάχιστον 2 χρόνια, όταν σας είχαμε γράψει τότε για τα σενάρια περί Honda Rebel 1000 – κάτι το οποίο προερχόταν από την ίδια πηγή και δεν επιβεβαιώθηκε.

Μια τέτοια μοτοσυκλέτα, πέρα από τα προφανή του χαρακτήρα της, θα μπορούσε να είναι βέβαια και μια πολύ ωραία βάση για customizing, ως είθισται σε κάθε τέτοια μοτοσυκλέτα. Παράλληλα, με την ύπαρξη του DCT ως προαιρετικό εξοπλισμό, οι αναβάτες θα μπορούν να επιλέξουν ποιον κινητήρα προτιμούν. Πως σας φαίνεται εσάς η ιδέα; Θα θέλατε να δούμε Honda Rebel 1100;