Οι Marc Marquez και Pol Espargaro, στις αγωνιστικές τους μοτοσυκλέτες.

Honda: Παρουσιάστηκε η εργοστασιακή ομάδα MotoGP

Μια νέα εποχή για την Honda ξεκινά για το 2021, με την είσοδο του Pol Espargaro στην ομάδα, αλλά και την αναμενόμενη επιστροφή του Marc Marquez στην ενεργό δράση. Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Honda βρίσκεται σε μια θέση που δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά: Καλείται να ανακάμψει από την χειρότερη της χρονιά, από άποψης αποτελεσμάτων, στην ιστορία των MotoGP. Με το 2021 να ξεκινά ως αγωνιστική χρονιά, η εργοστασιακή ομάδα της Repsol Honda αποκαλύφθηκε σε online event.
 
Μαζί με τις πρώτες φωτογραφίες των Honda RC213V στα αγωνιστικά τους χρώματα, η Honda επιβεβαίωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την Repsol: O γίγαντας των πετρελαιοειδών αποτελεί βασικό χορηγό της ομάδας για πάνω από 25 χρόνια.
 
Φυσικά, το «φλέγον» θέμα τόσο για την Honda, όσο και για τους φίλους του σπορ, είναι ο Marc Marquez και η κατάσταση του, αλλά και το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στην επερχόμενη σεζόν. Αυτή την φορά, ο ίδιος ο 28χρονος superstar μας έδωσε την δική του απάντηση για τα τεκταινόμενα. Είπε: «Συνεχίζω να δουλεύω με τους γιατρούς, με την ομάδα μου και με τον εαυτό μου για να αναρρώσω και να επιστρέψω. Φυσικά θα ήθελα να έχω επιστρέψει νωρίτερα, αλλά είναι σημαντικό να ακούσω τους γιατρούς και το σώμα μου μέχρι να είμαι σε πλήρη φόρμα».
 
«Μπορώ να φανταστώ ότι η ιδανική επιστροφή είναι να αρχίσω να οδηγώ πάλι την μοτοσυκλέτα και να είμαι ο ίδιος, αλλά θα είναι δύσκολο. Θα δείξει αν θα χρειαστεί έναν ή δύο αγώνες, ή την μισή σεζόν μέχρι να είμαι ο ίδιος» συμπλήρωσε ο Marquez.