Θα είναι έτσι η επόμενη Sports Tourer της Honda;

Honda: Επιμένουν οι φήμες για το «αντί-Tracer»

Διεθνής επιβεβαίωση δίνεται για την νέα Sport Tourer μοτοσυκλέτα της Honda, που θα φέρει τον κινητήρα του Africa Twin 1100 και θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Δείτε τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Πριν λίγο καιρό, φέραμε την είδηση για την φημολογούμενη πρόθεση της Honda, να παρουσιάσει μια νέα Sport Tourer μοτοσυκλέτα με τον κινητήρα του Africa Twin 1100. Το νέο μοντέλο, που πιθανόν θα φέρει την ονομασία CB1100X, σχεδιάζεται να μπει στην αγορά ανταγωνιζόμενο προτάσεις όπως το Yamaha Tracer 900 και το BMW F900XR. Τώρα, περισσότερες ενδείξεις έρχονται μέσω Αγγλίας, από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.
 
Πιο συγκεκριμένα, το βρετανικό Motorcycle News δημοσιοποίησε πληροφορίες, που έλαβε από την Ιαπωνία σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης. Σύμφωνα με αυτές, πράγματι η Honda εργάζεται σε μια νέα μοτοσυκλέτα sports touring, που θα εξοπλιστεί με τον κινητήρα του Africa Twin 1100. Ωστόσο, δεν δημοσιεύει τίποτα παραπάνω, με το πέπλο μυστηρίου να παραμένει, λαμβάνοντας μόνο ένα ψήγμα επιβεβαίωσης.
 
Οι περισσότερες υποθέσεις για την εμφάνιση του νέου μοντέλου συγκλίνουν στην εικόνα που βλέπετε: Αποτελεί ψηφιακή δημιουργία εξ Ιαπωνίας, που εμπνέεται από το Honda CB4X Concept, που είδαμε πέρσι. Η σχεδιαστική συμφωνία με την κατηγορία είναι προφανής.
 
Τι θα κάνει τελικά η Honda; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα…