Τα δύο χρώματα του νέου Honda CT125 Hunter Cub.

Τα δύο χρώματα του νέου Honda CT125 Hunter Cub.

Honda CT125 Hunter Cub: Έρχεται την Παρασκευή!

Ανακοινώθηκε επίσημα η παρουσίαση του νέου Honda CT125 Hunter Cub, του νέου «παπιού» με adventure χαρακτηριστικά που βλέπουμε εδώ και καιρό. Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το Honda CT125 Hunter Cub είναι γεγονός, όπως επίσημα ανακοινώθηκε στα διεθνή μέσα. Το «περιπετειώδες» παπί της Honda έχει πλέον όνομα αλλά και ημερομηνία επίσημης παρουσίασης και πιο συγκεκριμένα, την 27η του Μαρτίου. Δηλαδή αυτή την Παρασκευή! Η είδηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την ύπαρξη, αλλά και την ουσία των σχεδίων, που σας δημοσιεύσαμε και εμείς πριν λίγες ημέρες.
 
Χαρήκατε; Εμείς να δείτε… συγκρατηθείτε όμως λίγο, καθώς όπως γίνεται γνωστό μέχρι τώρα, το μοντέλο θα διατεθεί αρχικά μόνο στην αγορά της Ιαπωνίας. Το μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με τον κινητήρα των 125 κ.εκ. που εξοπλίζει τα C125 Super Cub, Z125 και MSX125, με την ισχύ του να έχει ανακοινωθεί στους 8,7 ίππους. Το μοντέλο θα φέρει τροχούς με ακτίνες εμπρός και πίσω, δύο δισκόφρενα και αναρτήσεις προετοιμασμένες για… κακουχίες, ενώ το πλαίσιο του θα είναι κατασκευασμένο από πρεσαριστό ατσάλι.
 
Όπως είχαμε γράψει και στο προηγούμενο μας άρθρο, το μοντέλο θα έχει αρκετές προβλέψεις για σκληροπυρηνική χρήση, αφού ουσιαστικά αποτελεί την σημερινή ενσάρκωση του παλαιότερου αντίστοιχου μοντέλου, που έχει εξυπηρετήσει ταχυδρόμους και μεταφορείς στην Αμερική, την Ιαπωνία και αλλού. Φυσικά στις μέρες μας, τα περιπετειώδη χαρακτηριστικά σπανίως χρησιμοποιούνται, αλλά αφού αποτελούν μια «μόδα» της εποχής, είναι πάντα επιθυμητά. Πιο συγκεκριμένα, το Hunter Cub θα έχει σχάρα πίσω και προστατευτικά κάγκελα εμπρός, ποδιά στον κινητήρα, ψηλά τοποθετημένη εξάτμιση και εισαγωγή αέρα, μανιβέλα για τις «δύσκολες στιγμές» και ρεζερβουάρ 5,2 λίτρων.
 
Το μοντέλο θα ντεμπουτάρει αρχικά ως μοντέλο Ιαπωνίας, με την παρουσίαση του να προγραμματίζεται την Παρασκευή, στις 12.00 μ.μ. ώρα Ιαπωνίας και θα εμφανιστεί σε δύο χρώματα: Κόκκινο και «χακί». Βέβαια με τον όλο θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του, το Honda CT 125 Hunter Cub είναι εξαιρετικά πιθανό να έρθει και στις δικές μας αγορές, αλλά όχι ακόμα. Υπομονή…
 

  • THEOD

    Έφηβος 80΄μεγαλωμένος με διχρονίλα Ιταλική, τετραχρονίλα Ιαπωνέζικη, και κλείνοντας σιγά σιγά αισίως τα 52 βρίσκομαι πλέον μ ένα ybr 125 scrubler look, πάντα μαγεμένος απ το παλιό CT. βλέποντας το, θεωρώ ότι έφτιαξαν ένα κομψοτέχνημα!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ αν έρθει στην Ελλάδα το βλέπω κοντά στα 4500.......και θα είναι αδύνατον να το αποκτήσω.....

      116
  • makis

    Τωρα στα πενηντα τρια μου (53)μπορι να ειναι η πρωτη και μοναδικη φορα που θα παρω παπι.

      17