Αυτό είναι το νέο Honda CBR400R

Αυτό είναι το νέο Honda CBR400R

Αυτό είναι το νέο Honda CBR400R

Honda CBR400R 2020: Παρουσιάστηκε

Αποκαλύφθηκε το νέο μοντέλο της σειράς CBR, το οποίο επιστρέφει στον κυβισμό των 400 κυβικών. Δείτε περισσότερα…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το Honda CBR400R για το 2020 είναι γεγονός. Η εταιρεία παρουσίασε την νέα μοτοσυκλέτα φυσώντας έναν «αέρα ανανέωσης» στην δικύλινδρη πλατφόρμα της, ωστόσο αξίζει να σημειώσουμε ότι προς το παρόν, το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Ιαπωνία (αφού στις υπόλοιπες χώρες η Honda διαθέτει το CBR500R).
 
Η νέα CBR400R απέκτησε μια σημαντική, αν και μικρή αλλαγή, που την συνδέει με το νέο CBR 1000 RR-R: To λογότυπο CBR είναι αυτό που χρησιμοποιείται και στην μεγάλη superbike, συνδέοντας τις δύο μοτοσυκλέτες. Εμφανισιακά, το μοντέλο ακολουθεί τις γραμμές του γνωστού σε εμάς CBR500R, με ιδιαίτερα αθλητική εμφάνιση χωρίς όμως τις χαρακτηριστικές υπερβολές μιας μεγάλης Superbike.
 
Ο δικύλινδρος κινητήρας της CBR400R αποδίδει 45 ίππους, κάτι που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον από μόνο του μιας και το μεγάλο «αδερφάκι» CBR 500, αποδίδει «μόλις» 48 ίππους. Το γεγονός αυτό τοποθετεί το CBR400R απευθείας απέναντι σε μοτοσυκλέτες όπως τα Kawasaki Ninja 400 και KTM Duke 390, τουλάχιστον όσον αφορά την Ιαπωνία.

Εργονομικά το μοντέλο έρχεται με μια σπορ, αλλά όχι ακραία θέση οδήγησης, κάτι που είναι ο κανόνας στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια (εντάξει, με κάποιες εξαιρέσεις). Το μοντέλο φέρει επίσης, τον νέο πίνακα οργάνων, με αισθητική που είδαμε για πρώτη φορά στο CB1000R και, σταδιακά, και σε άλλα μοντέλα της Honda. Πως σας φαίνεται;