Οι νέες ειδικές αποχρώσεις της H-D Road Glide σε όλο τους το μεγαλείο...

Οι νέες ειδικές αποχρώσεις της H-D Road Glide σε όλο τους το μεγαλείο...

Οι νέες ειδικές αποχρώσεις της H-D Road Glide σε όλο τους το μεγαλείο...

Harley-Davidson Road Glide: Νέα, «Αμερικάνικα» χρώματα

Με την αμερικανική ταυτότητα σε πρώτο πλάνο, αυτές είναι οι νέες χρωματικές προτάσεις της Harley-Davidson Road Glide, για σκληροπυρηνικούς φίλους της μάρκας. Δείτε περισσότερα.

Είναι γνωστό ότι η Harley-Davidson έχει αρκετά πιστούς οπαδούς, σε επίπεδο που φτάνει αυτό του… φανατισμού, ειδικά όταν μιλάμε για την εγχώρια αγορά της κιόλας. Θέλοντας να τονίσει ακόμα περισσότερο αυτή την ταυτότητα, η εταιρεία παρουσίασε δύο νέους χρωματικούς συνδυασμούς που αποτελούν φόρο τιμής στις ΗΠΑ.

Οι νέοι αυτοί χρωματικοί συνδυασμοί για την Road Glide συντίθενται από κόκκινο ή μπλε ως βασικό χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με λεπτομέρειες σε λευκό και ένα γραφικό με τον αριθμό 1 να κοσμεί το ρεζερβουάρ καυσίμου. Φυσικά, τα αστέρια της σημαίας των ΗΠΑ κάνουν την εμφάνιση τους, στον ίδιο τον αριθμό 1 επί του τεπόζιτου, ενώ λευκές λωρίδες διατρέχουν την μοτοσυκλέτα από εμπρός μέχρι πίσω. Στις πλαϊνές βαλίτσες, αναγράφεται και η ονομασία της Harley-Davidson.

Πρόκειται για έναν περιορισμένης διαθεσιμότητας χρωματικό συνδυασμό, ο οποίος θα διατεθεί σε 750 κομμάτια το κάθε χρώμα, ήτοι 1.500 συνολικά. Για την χώρα μας, αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά στην Αμερική, όποιος αναβάτης θέλει να αποκτήσει την Road Glide του με αυτές τις αποχρώσεις καλείται να καταβάλλει 1.900 δολάρια επιπλέον της βασικής τιμής, της Road Glide. Τι λέτε για αυτό;