Γνωρίστε τη Sunra μέσα από το νέο της site

Γνωρίστε τη Sunra μέσα από το νέο της site

Μια νέα ιστοσελίδα αποκλειστικά αφιερωμένη στη Sunra δημιούργησε η ΠΕΡΚΟ με στόχο την προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

SUNRA: ROBO-S Η δύναμή σου στην πόλη!

Νέο site και σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη Sunra.

Η Sunra είναι μια παγκοσμίου φήμης και μεγάλης κλίμακας πολυμετοχική εταιρεία που ειδικεύεται στην εξέλιξη, παραγωγή και διανομή ηλεκτρικών οχημάτων. Ιδρύθηκε το 1999, έχει 6 μεγάλα ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής, όπου απασχολούνται συνολικά πάνω από 5.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 200 μηχανικών στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Η ετήσια παραγωγική δυνατότητα ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ηλεκτρικών οχημάτων διαφόρων τύπων (σκούτερ, ποδήλατα, τρίκυκλα).
Η Sunra εξάγει μοντέλα της σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα εισάγονται από την ΠΕΡΚΟ Α.Ε. η οποία έχει επιλέξει τα δημοφιλέστερα μοντέλα της εταιρείας για να ξεκινήσει την διανομή τους στην Ελλάδα και την Κύπρο καταφέρνοντας να εξασφαλίσει άμεση διαθεσιμότητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »



Με στόχο να γνωρίσουν οι αναβάτες καλύτερα τη Sunra, δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα sunra.gr. Με ένα κλικ μπορείτε να γνωρίσετε όλη τη γκάμα της εταιρείας με αναλυτικές πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για κάθε μοντέλο. Επίσης μπορείτε να υπολογίσετε το όφελος επιδότησης για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει και φυσικά να δείτε αναλυτικά όλο το δίκτυο συνεργατών σε Ελλάδα και Κύπρο και να βρείτε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα. Η ΠΕΡΚΟ ακλουθώντας τις τάσεις της εποχής έχει ανοίξει λογαριασμούς για την προώθηση της Sunra σε Facebook, Instagram, Youtube και Vimeo, οι οποίοι ενημερώνονται συνεχώς με νέο περιεχόμενο.   

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αρτης 5, Νέα Φιλαδελφεια
Τηλ:210 27.23.920

sunra.gr
Facebook Page
Instagram
Youtube
Vimeo


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »