Εσύ που θα εμπιστευτείς το service της Ducati σου;

Η συντήρηση της μοτοσυκλέτας σου δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια Ducati.

Το όνομα της Ducati ήταν ανέκαθεν συνώνυμο των επιδόσεων, της υψηλής τεχνολογίας και των καινοτομιών. Τα κορυφαία υλικά συνδυάζονται με την ιταλική φινέτσα και την αγωνιστική τεχνογνωσία σε ένα μοναδικό πακέτο που αποτελεί όνειρο για πολλούς αναβάτες. Αν είσαι κι εσύ ένας από τους τυχερούς κατόχους Ducati, σημαίνει ότι έχεις κάνει μια σοβαρή επένδυση και όταν έρθει η ώρα της συντήρησης ή της επισκευής απαιτείς μόνο το καλύτερο και δεν κάνεις συμβιβασμούς.

Η εταιρεία Νταής είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής Ducati, KTM και Bajaj και για περισσότερα από 20 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των αναβατών παρέχοντας υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσίες. Οι άρτια εκπαιδευμένοι μηχανικοί παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια και ενημερώνονται πάνω στις νέες τεχνολογίες και τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα μιας Ducati. Οι γνώσεις, η εμπειρία και η χρήση προηγμένων διαγνωστικών μηχανημάτων τους επιτρέπουν να εντοπίζουν άμεσα το πρόβλημα και να προτείνουν τις πιο αξιόπιστες λύσεις.

Επίσης η εταιρεία δραστηριοποιείται στην λιανική και χονδρική πώληση γνήσιων ανταλλακτικών, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και γνήσιων ειδών ένδυσης αναβάτη των Ducati και ΚΤΜ, καθώς και λιπαντικά των εταιρειών MOTOREX και SHELL.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κασταμονής 136Β, Τ.Κ. 14232, Νέα Ιωνία    
Τηλ.: 210 2797040 / 210 2757158
Email: info@hellinservice002.gr

Διαβάστε ακόμα: