Με νίκη ξεκίνησε τη σεζον ο Musquin.

Δυνατό ξεκίνημα Musquin

Ο Marvin Musquin ήταν πολύ δυνατός στο Anaheim και οι εξαντλητικές προπονήσεις πριν το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, φαίνεται να έπιασαν τόπο, αφού πήρε τη νίκη στον εναρκτήριο αγώνα του Αμερικάνικου πρωταθλήματος Supercross.

Το AMA Supercross ξεκίνησε στο Angel Stadium της Καλιφόρνια. Το φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα, Eli Tomac, πήρε από νωρίς την πρωτοπορία του αγώνα, αλλά στον όγδοο γύρο είχε πτώση κι εγκατέλειψε τον αγώνα με πιθανό τραυματισμό στον ώμο. Στην κορυφή του αγώνα πέρασε ο Barcia και έμεινε στην πρώτη θέση για τρεις γύρους, όταν ο Musquin πήρε την εσωτερική σε μια κλειστή δεξιά και κατάφερε να περάσει.

Στη συνέχεια κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά μέχρι τα 4.8 δευτερόλεπτα στον 15ο γύρο και τελικά πήρε τη νίκη με διαφορά 2.5 δευτερολέπτων από τον Anderson, που είχε περάσει τον Barcia, λίγους γύρους μετά τον Musquin. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του αναβάτη της KTM σε πρωτάθλημα Supercross στην κατηγορία των 450 κυβικών. Ο Ken Roczen έφερε τη Honda του στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Weston Peick, ενώ την πρώτη εξάδα συμπλήρωσε ο Cole Seely.